Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NY BLOGG -> MAKEUPBYLINA.COM

>>KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG<<


Nu stänger jag tacksamt igen Metro Mode-kapitlet för att gå in i något helt nytt! Det är nämligen dags att visa upp min nya blogg som jag hemlighetsfullt arbetat med under en längre tid. Jag är så peppad så ni anar inte!!! Jag lämnar Metro efter 1,5 år, en period fylld med lärdomar och minnen. Framför allt är jag sååå tacksam för alla nya härliga människor jag lärt känna på vägen…men det är dags för förändring så jag kan utvecklas ytterligare. Tack Metro Mode för allt! <3

MIN NYA BLOGG hittar du under MAKEUPBYLINA.COM som drivs helt under egen regi, vilket känns helt magiskt! Det kommer bli ett helt nytt tänk och en helt ny satsning på många plan från mitt håll så jag hoppas att ni ska tycka om det som kommer framöver. Wiih!

Till er läsare! Ett stort tack för att ni följer mig, driver mig framåt och för ert ovärderliga stöd och pepp! Varenda en utav er, varenda like eller kommentar betyder massor för mig och det är tack vare er jag vill fortsätta. Jag hoppas ni följer med till min nya blogg!

>> FORTSÄTT FÖLJA MIG <<
Lägg jättegärna in adressen som ett bokmärke på telefonen eller datorn så blir det enkelt att fortsätta följa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry