Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Meet Matt(e) Ador | Matta Ögonskuggor från The Balm

Inlägget innehåller Affiliatelänkar. Läs mer i min policy.Meet Matt(e) Ador Meet Matt(e)AdoreMatta Ögonskuggor

Du har säkert snubblat över Meet Matt(e) paletterna förut…men för dig som inte har det så bör du spana in det här inlägget lite extra! Det här är alltså ögonskuggspaletter med endast matta färger serverade från märket The Balm som gjorde entré i Sverige för ett par år sedan.

Min första The Balm produkt som jag la vantarna på då var Meet Matt(e) Nude (Länk). En palette som blev en utav de paletter jag använt mest hittills (tillsammans med Love Contours All (Länk) paletten från Nyx som jag ska tipsa om senare i veckan). Det enda jag störde mig på då var att den inte innehöll någon svartskugga.

Sen kom däremot Meet Matt(e) Timothy (Länk) som levererade svart bland annat. Thank god!:) Senaste tillskottet i samlingen som jag längtat ihjäl mig efter blev Meet Matt(e) Ador som kom nu lagom till våren! Jättefina färger som kompletterar de andra paletterna. Kommer ut i butik inom kort!

 

TIPS! Är du en härlig 40+? Jakten på matta ögonskuggor är svår men här har du verkligen superbra paletter som du kan välja!  Tipsar även om deras Rouge paletten, How Bout’ them apples (Länk), ovan som jag missbrukat. Har man lite torrare hud blir krämprodukter sååå mycket finare.

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer i min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh måste köpa va så fina färger i matte ador. Tack för tips. Är det bättre/snyggare med matta ögonskuggor på 40 +:are 😃?

    Tiina 2017-04-11 08:25:18
    Svara

senaste från Mode

Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind