Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vi ska fira livet i Vietnam

Vi ska fira livet

Nu är det snart dags för årets första resa som går till Vietnam Phu Quoc. Den här gången blir det en släktresa och vi ska fira livet! Varför? 2015 fick vi ett tråkigt besked i familjen, min morfar blev diagnosticerad prostata cancer. Usch, det blev verkligen en väckarklocka för oss alla trots att det är så vanligt idag och många i ens närhet drabbas. Men när det sker så där riktigt nära blir det overkligt. Minns än idag när jag fick samtalet under en resa till Miami.

Så vi bestämde oss för att sätta ett mål för att behandlingstiden skulle gå något fortare mentalt. En släktresa till ett land vi aldrig varit i blev moroten för morfar och det har hjälpt en hel del då det varit tufft många gånger.

Nu står vi här 1,5 år senare. Cancer-jäkeln är besegrad! De bilder vi visualiserat, nära och kära på en vit strand någonstans bland kokosnötter, blir snart verklighet.  Vi ska fira livet, precis som vi sa, Doffa! Fan va du är bra!

(Bilden är tagen på Long Beach som vi ska till och är lånad från tui.se)


Time for the first trip of 2017, Vietnam! This time I will travel together with my family because we decided to celebrate life! Why? 2015 we received bad news within the family, my grandfather was diagnosed with prostata cancer. Ugh, it was a true wake-up call for all of us. When it happens to someone that close it becomes so unreal. I still remember when i got the call during a trip to Miami.

So we decided to create some affirmations for grandpa, you know putting up some goals meanwhile he was going through the treatment both physically & mentally. A family trip to an unexplored country we haven’t been to before. That helped him a lot! 

So here we are 1.5 years later. The fucking Cancer is defeated! The pictures he visualized, being with his loved ones on a white beach somewhere among coconuts, will soon become a reality. We will celebrate life, as we said, Doffa! I´m so proud of you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Underbart med solskenshistorier som slutar bra! Ha det bäst i Vietnam.

    Annika 2017-02-03 13:31:55
    Svara

senaste från Mode

Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind