Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tender Care Limited Gold Edition

Tender Care Limited Gold Edition

Tender Care Limited Gold Edition

Tender Care Limited Gold Edition

Tender Care Limited Gold Edition

Tender Care Limited Gold Edition  Tender Care Limited Gold Edition

Åh, vilken mysig julafton det blev igår! Valde att lägga sociala medier på hyllan…bokstavligen. I stort sätt alla i familjen valde att lägga mobilen i en korg vi hade på en hylla haha. Älskart! Total närvaro med andra ord:)

Här ser ni en utav mina tidiga julklappar som jag fick i ett pressutskick från Oriflame nu i December.  Säg hej till, Tender Care (klicklänk) , som funnits sedan 1979 i olika upplagor. Det är en multi-use kurkräm som fungerar till alla torra partier, läppar som kropp, med en neutral doft och naturliga ingredienser (innehåller bivax). Perfekt på sprucken hud, armbågar, eksem eller nariga nagelband.

Under 2016 såldes 13 millioner Tender Care (1 såld varannan sekund!) Galet. Nästa år fyller Oriflame 50 år så den 24:e Mars 2017 släpps, Tender Care Limited Gold Edition, ni ser ovan. Super söta!


Say hello to Tender Care Limited Gold Edition that will be launched 24th of March next year. Oriflame will celebrate 50 years during 2017 and therefor a golden limited edition will launched! Tender care is a multi-purpose balm that can be use on all dry areas.


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina du!

  Funderar över hur dina Oriflame klicklänkar fungerar. Även jag har produkter som jag skulle länka med affiliatelänkar men jag förstår inte riktigt hur det fungerar. Jag brukar länka andra produkter som inte kommer från Oriflame men då använder jag mig t.ex. av Blogfame. Har du lust och tid att förklara för mig hur dina klicklänkar till Oriflame fungerar?

  Tacksam för svar!
  Kram Wilma

  Wilma Wixtröm 2017-04-11 13:14:04 http://www.wilmawixtrom.se
  Svara
  • Svar på Wilma Wixtröms kommentar.

   Hej Wilma!

   Hm, förstår inte riktigt vad du menar men jag tror att det beror helt på vilket affiliateföretag du använder. Jag använder Apprl, som tex inte har Oriflame men då länkar jag till något annat som hjälper läsaren ändå. Visst är det bra att länka via affiliateftg men jag är jättenoga med att läsaren ska få ärlig info så det gör mig inget att länka till något annat:)

   Lina Ekh 2017-04-15 15:07:32
   Svara

senaste från Mode

Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind