Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Daisy Beauty London 2016

Daisy Beauty London 2016, nu är vi igång! Nu väntar två dagars konferens här i London där vi kommer få ta del utav nyheter och trender inför 2017! Vi har redan varit med om spöken, fått se solen och hunnit gotta oss rejält bland nyheterna. Läs vidare. Så spännande!


Daisy Beauty London 2016 is on! We will know have a two-day conference here in London where we will get loads of information about news and trends for 2017! We’ve already felt some ghosts (!), got to see the sun and seen some great news. So exciting!

Daisy Beauty London 2016
Vi bor på Kingsway Hall Hotel och sitter i deras konferensrum så det här är min vy just nu:)

Daisy Beauty London 2016Här ser ni våra små bäbisar som vi jobbar hårt med, haha. Jag älskar min Leica V-Lux (längst till höger)! Det är den jag fotar alla mina look- och produktbilder med!

img_1501-1Och sen till spöket…

Daisy Beauty London 2016

DET SPÖKAR. Innan vi åkte till London fick jag en känsla av att jag och min älskade roomie Sarah Grundén skulle få påhälsning. Jag är ju ganska så medial, som jag försiktigt luftat lite för er tidigare. Det visade sig att jag fick rätt MEN min vän Linda Hallberg och Gabriella skulle få besöket i stället. Mycket hände hos dom under natten men ovanför ser ni främst en bild från Lindas kamera som INTE tagits av henne. Rättare sagt utav någon under tiden hon åt frukost med mig haha. Usch så vidrigt. Återkommer om det händer något mer! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind