Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nyx Master Class | @Iluvsarahii

Nyx Master Class

Nyx Master Class

Nyx Master Class

Nyx Master Class

Vilken snökaos det var här i Sthlm igår. My lord! Kom säkert 4-5 dm som ni säkert sett på nyheterna! Ja ja, lite snö stoppar mig inte. På förmiddagen tränade jag med bästa Becca, sen var jag på presslunch tillsammans med By Terry och träffade deras grundare (skriver om det senare) och till sist gick jag på Nyx Master class tillsammans med @iluvsarahii som har ca 3 milj följare på Instagram. Vilken fin tjej alltså, ödmjuk, otroligt proffsig och kunnig inom både makeup och service. Det var så trevligt och de nya Nyx produkterna som kommer inom kort…guuu så fina! Visar er sen! Tusen tack för en jättefin eftermiddag!


What a snow weather here in Stockholm yesterday. My lord! It came 4-5 dm as you probably have seen on the news! Yes, yes, a little snow will never stop me. In the morning I did some work out together with the best Becca, then I had a press lunch together with By Terry and met their founder (write about it later) and finally I attended Nyx Master Class with @iluvsarahii which has about 3 million followers on Instagram . What a nice girl she was, humble, incredibly professional and knowledgeable in both makeup and service. It was so nice 🙂 …and the new products from Nyx! Wiiih I just loved them! Thanks for a really nice afternoon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding