Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Buxom snart till Sverige

Hört talas om sminkmärket Buxom förut? Märket är väldigt känt i Usa (säljs på Sephora & Ulta) och då för sitt stora utbud av läpprodukter som nästan alla innehåller plumper (får läpparna att pluta) Bareminerals gjorde bla ett samarbete med dom, så du kanske har hört talas om dom därifrån?


Heard of the makeup brand Buxom before? The brand is very famous in the United States (sold at Sephora and Ulta) for its wide range of lip products that contains a plumper effect. Do you remember their collab with Bare Minerals? 
now they will launch it in Sweden (17th of Nov). Available at Kicks!

buxom

Buxom har nu bestämt sig för att lansera i Europa. Först ut Sverige bland annat! Kicks får ensamrätt på produkterna from 17 Nov och de kommer öppna en flagship store i Göteborg inom kort!

buxom

Läpprodukterna är väldigt bra måste jag säga och det märks att Buxom satsar stenhårt på att flirta med den yngre generationen på sociala medier. Det ska kännas väldigt flörtig, sexigt och vampigt vilket gör att moraltanten i mig regerar lite men tar man märket med glimten i ögat så fungerar det fint.

buxom

Det som är lite kul med ögonskuggorna att alla finns på refill och du kan bygga din egen palett. Buxom ska även ha ”inbyggd eyeprimer i ögonskuggorna” men jag kände faktiskt att det ändå behövdes för att få fram färgerna ordentligt

Tips! Spana in deras Lash Mascara och Wildly Whipped Lightweight liquid lipstick, mycket bra!!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind