Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips for beautiful nails

Tips for beautiful nailsNourishing cuticle oil, varje morgon och kväll from now on för min del!:)

Tips for beautiful nailsLondontown kommer att finns tillgängligt på Åhlens.se -> Här!

Tips for beautiful nailsMin favorit handkräm just nu, Restorative Nail Cream med en doft av svag kokos.

Tips for beautiful nailsNagellacket heter Pier pressure och kommer från Cuccio.

Sunday tips for beautiful nails. Ja, hemligheten är så simpel som att använda nagelolja! Jag har varit så sjukt dålig på det men fick en spark i baken efter att min nageltjej gav mig en peak (igen) då hon alltid behöver göra om mina naglar, typ från grunden var tredje vecka. Mina naglar är så jäkla torra vilket är orsaken till att de ‘släpper’ lätt.  Jag har nu haft oljan vid nattduksbordet och använt den varje kväll i 4 veckor. I veckan besökte jag salongen med intakta naglar! Märkt sådan skillnad! Jag har varvat med en olja från Sally Hansen och en från London Town samt smörjt in händerna med handkräm. Det är inte så svårt att få in detta på rutin. De måste bara vara lättillgängligt!


Sunday Tips for Beautiful Nails. Well, the secret is as simple as: use nail oil! I’ve been so bad at it but got a kick in the butt after my nail terapeut gave me a lesson (again) when she always have to recreate my nails, from scratch, every third week. My nails are so darn dry, which is why they break easily. I have now used the oil, putting it on the bedside table and used it every night for 4 weeks. This week I visited the salon with full nails! Noticed such a difference! I have interspersed with oil from Sally Hansen and one oil from London Town, and then used the hand cream on the picture. It’s not that hard to get into this routine. The products just have to be easily accessible!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson