Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOFIA FALK | BRÖLLOPSMAKEUP

SOFIA FALK

SOFIA FALK  SOFIA FALK

SOFIA FALK

Nu börjar höstbröllopen trilla in och först ut var vackra Sofia Falk. Hann knipa en bild på henne innan hon skulle hem och byta om till klänningen. Hon var så vacker i sin höstkrans, färgerna! Måste bara lyfta denna urhärliga personlighet, vilken entreprenör hon är! Hon verkar ta livet med en klackspark, strålar och är så sjukt driven. Sofia och hennes kollega driver en stor blogg på Mama, Hormoner & hemorrojder där de skriver om det oretuscherade småbarnslivet. Sjukt kul blogg haha. Dessutom har de precis släppt en ny bok och var nyligen i nyhetsmorgon och presenterade den. Go, go, go! Älskar sån här drift.


All the autumn weddings are around the corner and first out was beautiful Sofia Falk. Snapped a picture of her right before she went home to change into her wedding dress. She was so beautiful in the autumn wreath as well, the colors! Just have to talk about her wonderful personality, she’s a true entrepreneur & she seems to take life as a breeze, she just glows and she´s so driven. Sofia and her colleague runs a big blog at Mama, Hormoner & hemorrojder  where they write about their non retouched mamma life. So much fun! Moreover, they have just released a new book and was recently at Chanal 4/ TV presenting it. Go, go, go! Love this!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind