Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIME FOR NEW YORK WITH LUMENE

Det har gått två år sedan jag besökte New York! Har så fina minnen därifrån och nu ska jag äntligen få åka dit igen! I kväll går nämligen flyget över till Usa tillsammans med Lumene! Använder ganska mycket från deras produkter i frilansväskan och nu ska de göra ganska stora förändringar inom sitt sortiment. Kul!! Vi är ett litet gäng som kommer att vara med på ett lanserings event som hålls därborta. Helt galet! Så glad och tacksam för att få vara en utav dom som åker. Ska ta med mig massor av spännande information hem till er…håll utkik på bloggen! Puss och kram


It’s been two years since I visited New York! I have so many nice memories from there and now I’ll finally go back! Tonight I will fly over to the United States together with the makeup brand Lumene! I use quite a lot of their products in my freelance bag and now they will make quite a significant change within their range. So excited!! We are a small group that will travel together and attend an event on thuesday. It´s gonna be crazy! So happy and grateful to be one of tthe guests. I will bring a lot of exciting information to you guys … keep an eye on the blog! Xo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind