Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOON CHILD

IMG_5137

MOON CHILD

MOON CHILD

MOON CHILD

MOON CHILD

MOON CHILD

MOON CHILD

MOON CHILD

MOON CHILD    MOON CHILD    IMG_5156

Moon child. Varje gång jag sätter mig ner och sminkar lookerna till bloggen så har jag en speciell rutin. Jag sätter mig alltid och lyssnar på olika poddar och dokumentärer. Det är jag inte ensam om, känner många kollegor i branschen som gör det samma. Det finns något visst med att ha något i ”bakgrunden” som ger mig möjlighet att vara lite passiv i huvudet under skapandet. Testade ett par super söta hörlurar, Vasa Pink,  från Sudio (Kod för rabatt: Makeupbylina15) som jag fick hemskickat. De fick vara med då färgerna passade så bra in med looken då jag testade den nya Moon Child paletten från Anastasia:)


Every time I sit down to create a new makeup look for the blog, I have a special routine. I always listening to different podcast or documentaries. I’m not alone, I know many colleagues in the industry that are doing the same. There is something special to have something in the ”background” that gives you the opportunity to be a little bit passive in your head during the creation. I tried a new pair of super cute headphones, Vasa Pink,  from Sudio that I got sent home. They had to be in this look when the colors fit so well when I also tried the new Moonchild palette from Anastasia 🙂

GET THE LOOK 4

Bas / Base
CC Peter Thomas Roth
Duo Concealer Idun Minerals

Ögon / Eyes
Moon Child Palette Anastasia Beverly Hills
Abracadbra, Pioggia Acida & Veleno Neve cosmetics
Fjällsippa highlighter Idun Minerals

Fransar / Eye lashes 
ESQIDO false eyelashes Black Magic
ESQIDO eyelash glue

Bryn / Eye Brows   
Eyepencil Taupe Make Up Store

Läppar / Lips
Lipgloss Champagne Roses Ellos
Lippencil Naked Urban Decay


*Produkterna har jag fått som pressprover och inlägget är ett samarbete med Sudio. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fina du! .) och supersnygg sminkning med en massa lyster 🙂
  Hur är läppglansen från Ellos? Har de någon smak? 😉
  Ha en bra start på veckan!

  Anna 2016-08-29 09:01:23
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna! Tack för ditt alltid så fina peppande! Läppglansen från Ellos är väldigt neutrala! De är super mjuka i konsistensen och är parfymfri. Men det doftar väldigt svagt av något annat..troligtvis arganoljan i så den är ändå behaglig!:) Kram

   Lina Ekh 2016-09-01 11:19:41
   Svara
Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand