Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Happy weekend, babes!

IMG_1505

Dags för helg igen…nästan i alla fall<3 Först blir det bröllopsfix, partymake och annat jobb-joks under morgondagen. Men på söndag…då ni! Då intar jag helgläge!:) Ser så mycket fram emot nästa vecka dock. För då är det fashion week och jag ska ha hand om en utav visningarna! Så jädrans kul! Mer info på måndag;) Puss på er


Time for the weekend again … or not for me yet <3 First I will work a little bit more tomorrow… weddingfix, party makeup and other job-stuff. But on Sunday …then I will take the ”weekend” off ! 🙂 Looking very much forward to next week though, because it´s Fashion week in Sthlm…and I will be the head MUA for one of the shows. So damned fun! More info on Monday;) Happy weekend, babes 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack och detsamma till dig! 🙂
  Vill fråga dig om hjälp…är på jakt efter en typ av ”plastplatta”…jag vet inte vilket ord som beskriver detta egentligen haha ;)) men en plastsak där man kan lägga foundation eller typ foundation och highlighter och blanda samman innan man tar upp på borste eller blender. Stort tack på förhand!
  Kram Anna

  Anna 2016-08-28 17:32:03
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej!

   Tack för din fina kommentar. Jag vet precis vad du menar..vanligast är att man använder sig av en kakelplatta hemma. Det funkar super och de är lätta att torka av! Har därför dålig koll på plastpalette men satsa på en vit vanlig kakelplatta. 🙂

   Lina Ekh 2016-09-01 11:21:47
   Svara
Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand