Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THESE SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS           IMG_2051

SUMMER NIGHTS

Sommarkvällarna i Sverige är bra underbara. Jag älskar att resa och att spendera tid i andra länder men kvällar som denna på bilderna är svårslagna. Seglarholmen i Figeholm ligger straxt utanför min familjs sommarstuga. Älskar att spendera tid här. Visst är det fint?

I helgen väntar bröllop i Mariestad. Min bästa vän Sanna och henns Marcus ska gifta sig! Känns overkligt att vi verkligen är där..giftermål, barn mm. Jag har sett så mycket fram emot den här stunden och nu är den här. 5-ligan som jag kallar oss bästa vänner ska få mysa hela helgen! Uppdaterar er nästa vecka! Trevlig helg finisar!


These Summer nights. I love to travel and to spend time in other countries, but summer nights in Sweden are pretty hard to beat. ‘Seglarholmen in Figeholm is located just outside my family’s summer cabin. Love spending time here. Nice right?

This upcoming weekend will be special. My best friend Sanna and her Marcus are getting married! Feels strange that we’re already here..marriage, children etc. I’ve been looking so much forward to this moment. My best friends and I will spend the whole weekend together and celebrate! Update next week! Happy weekends lovlies!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind