Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Glossybox: The Pink Planet

The Pink Planet

The Pink Planet

IMG_9617

The Pink Planet
The Pink Planet

Oh, så länge sen jag visade er någon utav mina Glossyboxar. Juni’s box: The Pink Planet var extra kul att få då vännen och kollegan Linda Hallberg inlett ett samarbete med dom.  Haha jag vet jag är sååå sen med att visa den men men semestern kom emellan.

Temat som handlade om att våga sticka ut och vara sig själv kändes ju väldigt klockrent med just Linda. 🙂 Boxarna är alltid så fina och det är alltid lika kul att hämta ut dom på posten. <3 Längtar tills jag får öppna nästa box! Puss och kram


It was quite a while since I showed you my monthly Glossybox. One of my last boxes (June) : The Pink Planet version,  was extra fun to get due to their collab with my friend and colleague Linda Hallbergs. The theme was about daring to stand out and be yourself, felt very clear and perfect with her on the front cover 🙂 The Boxes are always so cute and it’s always fun to get it at the post office <3 Can’t wait until I get the next box! Kisses 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind