Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRIDE VIBES

Pride
From left: A kiss in Paris, California Dreamin’,Very sherbert, Prince I’ve been gone, Got the navy blues & Argengineian Auburgine.

Pride

Good morning monday… puh vilken helg! Nu har jag äntligen flyttat ur min 3:a ute i Örby Slott och flyttat in i min nya tvåa på Kungsholmen. Lycka! Hela helgen har gått åt till att packa upp, städa och beställa möbler osv så missade Pride festivalen i år! Men jag bidrog med lite pride vibbar på fingrarna i alla fall:)

Pride Nageln är så klart inspirerad av pridens regnbågsflagga och färgerna jag använt kommer alla från Cuccio. Tack till salong Scratch Nails på Linnégatan som allt gör mig så fin och inspirerar med färger <3


Good morning Monday! Phew, what a weekend. Now I’ve finally moved out from my beloved 3 room apartment and moved into my new 2 room apartment at Kungsholmen. Happy! The whole weekend I´ve been unpacking, cleaning and order furniture etc. so I missed the Pride festival this year! But I showed some support and love with some pride vibes on my fingers though 😉

These Pride nails are clearly inspired by their rainbow flag and the colors I used are all from Cuccio. Thanks to the salon Scratch Nails on Linnégatan in Stockholm that always make me feel so beautiful and inspired with colors <3


*Inlägget sker i samband med Scratch Nails. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand