Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Please Focus

Focus

Focus

IMG_8688

Focus

IMG_8693

Freeeedag! Ah…och jag som tänkte bjuda på en super skarp festmakeup..fick inte till skärpan alls i dagens foton då jag testade lite nya inställningar och så såg jag det efteråt! Jaja, bjuder på den ändå! 🙂 Morr! Har ni tänkt på att man som bloggare i dagens läge helst ska vara super proffs på makeup, man ska vara grym fotograf, man ska kunna retoucha naturligt som en gud, man ska vara skribent, göra research som aldrig felar och man ska kunna klippa film och ljud. Haha, låter som att jag klagar men jag älskar det faktiskt trots att det är lite sinnes att man har ”massor av yrken i en roll”! Ibland behöver man däremot helgen lite extra mycket. Idag är en sån dag! Så, mina älskade vänner..trevlig helg på er! Vi ses på måndag eller hur?


Fridaaaaay! Ah…and I thought that I would give you a super sharp partymakeup today..but I totally failed with the camera focus on today’s photos while trying some new stuff with my camera. Growl! Have you ever thought of that as a blogger today you most preferable should be a super pro when it comes to makeup, you have to be a kick ass photographer, you should be able to use photoshop as naturally as a god, you have to be a writer, do research that never fails, and you should be able to cut film and sound. Haha, sounds like I’m complaining but I actually love it, even though it is a little insane that you have so many different ”jobs in one role”! Sometimes you need to take the weekend off a little bit extra, though. Today is such a day! Haha. So, my beloved friends…have a great weekend ! See you on Monday, right?

GET THE LOOK 4

Ögon / Eyes
Eyeshadow Fenice Neve Cosmetics
E/S Caramel & Deep plum Amrezy Palette Anastasia Beverly Hills
Perfect eye contour black Isadora
E/S Roadstripe & Hot pants Vice Ltd Reloaded Urban Decay
Bronzed Glitter Panduro

Fransar / Eye lashes 
Noir Fairy House of lashes

Bryn / Eye Brows
Ögonbrynspenna Björk Idun Minerals

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand