Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lina Recommends: May/June

Tror att jag ska börja lista lite favorit produkter varje månad i stället för att sporadiskt skriva om Top 3 lite då och då. Vad tror ni om det?  Här kommer därför några utav de produkter som jag missbrukat lite lätt under maj/juni månad!


Think I’ll start to list some favorite products every month instead of occasionally write about my top 3 now and then. Lina Recommends. What do you think about that? So here are some of those products that I abused during May / June!

IMG_7961

1. Glow Stick Luminizer, Highlight, Marc Jacobs  2. Lipstick Audition, Smashbox 3. After Sun, Piz Buin 4. Nailpolish Feed the Rich, Smith & Cult  5. Mineral powder Idun Minerals 6. Frozen Flowers, Natura Siberica. 

IMG_7990

1. Glow Stick Luminizer, Highlight, Marc Jacobs
Marc Jacobs Glow Stick Spotlight ger en sååå fin high lighter och jag har använt den jätte mycket privat. Krämen glider på smidigt, är lätt applicerad och reflekteras super fint i ljuset! Ett super tips för dig som gillar highlighter!

Pris: 375 SEK! Finns på Sephora

IMG_7954

2. Lipstick Audition, Smashbox
Ni som läst om mina favorit läppstift inför bröllop kan inte heller missat att jag fullkomligt dyrkar den här färgen. Så jäkla snyggt. Använt den nästan varje dag sedan jag fick den! Sååå snygg på!

Pris: 190 SEK  Finns att köpa på Kicks!

IMG_7966

3. After Sun Tan intensifying lotion , Piz Buin
Solen tittade förbi under ett par dagar i maj och då jag gick jag lös på solskyddsfaktorn så klart! En annan produkt man inte alltid är så duktig på att använda är en riktigt bra After sun. Jag har alltid älskat Piz Buin och kommer nog alltid att göra det. Den här lugnar och kyler solstressad hud med bl.a. Aloe Vera. Love it!

Pris: 159 finns på Lyko.se

IMG_7989

4. Nailpolish Feed the Rich, Smith & Cult

Sedan dessa kom till Sverige har jag varit lyrisk. De är inte bara super snygga i design utan har en grym kvalitet med mycket pigment. Super hög glans också! Alla nagellack från Smith & Cult är 8-Free vilket innebär att de är tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide eller trifenyl fosfat. Ja, massa hockus pockus man vill slippa ha på naglarna!

Pris: 239 SEK Finns på Lyko

IMG_7993

5. Powder Foundation, Idun Minerals
Jag har egentligen aldrig gett detta puder en chans men sedan en vecka tillbaka har jag testat pudret hemma (efter att ha förälskat mig i deras nya flytande foundation). Är super nöjd men har fortf den flytande under. Basen känns så tunn och naturlig. Ser fram emot att använda den mer nu när jag lyckats få hem rätt ton!

Pris: 355 Kr på bla Bangerhead

IMG_7955

6. Frozen Flowers, Natura Siberica
Natura Sibirica är ett märke som är helt nytt för mig. Märket är från början ryskt och startades 2007. De har riktat in sig på Ekologiska hud- och hårvårdsprodukter av vilt skördade Siberiska örter och växter bla Siberisk Tallfröolja som är 5 gånger rikare på vitamin E än olivolja! Firming body creamen som jag testat är underbar och jag har använt den sååå mycket!

Pris: 289 SEK Finns på deras hemsida!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand