Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAST WEEKENDS BRIDESMAIDS PART 2

BRIDESMAIDS

BRIDESMAIDS

BRIDESMAIDS

BRIDESMAIDS

BRIDESMAIDS

Det är verkligen sommar nu, så underbart och det kryllar utav bröllop, haha! I helgen har jag varit på möhippa och sedan var jag och gjorde ett bröllop i Katrineholm. Kommer mer om det senare! Här har vi i alla fall vackra Nathalie, en tärna från förr förra helgens bröllop. Hon fick en soft sotning i brunt och guld! Fransarna är så jädrans snygga: Ramina från Swedlashes. De är nog de fransarna som går mest just nu bland mina bröllopskunder. De ligger på ca 109 Kr och finns på bla Bangerhead eller Åhléns!


It´s really summertime here in Sweden now! It´s lovelly and weddings are everywhere. This weekend I´ve been on a bachelorette party for my friend and then I went to Katrineholm to do the makeup on a wedding. More about that later. Anyways here´s beautiful Nathalie, a bridesmaid from a wedding I did two weeks ago. She got a soft smokey eye in brown and gold! The lashes are so damned good looking: Ramina from Swedlashes. I would say that they are the most wanted eyelashes when I do Weddings right now. They are around 109 SEK and can be bought at Bangerhead.se or at Åhléns!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Lina,
  Dina sminkningar är superfina!
  Jo, jag undrar en sak- ska själv vara brudtärna nu i sommar och jag är livrädd för att sminket på mitt ansikte kommer att se fult ut.. Jag har porer som inte ser stora ut utan smink men med foundation på ser det för det mesta hemskt ut på nära håll.. Jag har testat en hel del primers men det verkar inte göra en sån stor skillnad. Det enda som kan göra det lite bättre är att jag använder en Beauty Blender och duttar på min foundation.
  Har du några tips?
  Tack så jättemycket!
  Petra

  Petra 2016-06-09 12:15:53
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Hej Petra! Tack för att du läser bloggen! Hm..alltid svårt att rekommendera när man inte kan se eller ta på huden men har du testat Angel veil primern från nyx eller no7’s nya pore minimizer? Det är mina favoriter just nu! Ska man annars testa på något ännu bättre så har du By Terry´s serum! Magiska! Annars så är det en teknik fråga..alltså hur du applicerar den..och där har du ju kommit fram till att en beauty blender hjälper, bra där! Det tredje alternativet är att söka sig efter en bättre foundation..vad använder du just nu? Kram

   Lina Ekh 2016-06-14 22:48:12
   Svara
Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand