Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Yoghurt ice cream in your Shower cream?

IMG_6476

Yoghurt ice cream

Yoghurt ice cream

Yoghurt ice cream

Yoghurt ice cream

Barnängen är ett märke som hängt med under hela min uppväxt i badrummet. Så det känns både nostalgiskt och modernt att nu kunna tvätta sig med deras nya Yoghurtglass-serie! Yes, Barnängen har nämligen inspirerats utav frozen-yoghurt trenden och lanserar en duschserie med två vårdande duschcremer: Yoghurtglass Macadamia och Yoghurtglass Persika. Produkterna kanske inte riktigt innehåller glass..men yoghurt protein som är vårdande med Vitamin B3.

De doftar båda så gott men speciellt persikan då de för tankarna till en riktigt svalkande fruktsorbé! Mumma! Dofta på dom nästa gång du är i butiken, de släpps nu i maj och kommer endast finnas tillgänglig nu under sommaren.

Pris: Rekommenderat cirka pris 25 Kr St 250 ml Finns i dagligvaruhandeln.


Barnängen is a Swedish brand that’s been around in my familys bathroom during my whole childhood. So it is both nostalgic and modern to now be able to wash myself with their new series Frozen Yoghurt! Yes, Barnängen has namely been inspired of the frozen-yogurt trend and launches a series for the shower with two shower gels: Yoghurt ice cream Macadamia and Yoghurt ice cream Peach. The products may not really contain ice cream…but yogurt protein that is nourishing with Vitamin B3.

They both smell so good but especially the peach when it reminds me of a really delicious and fruity sorbé! Mumma! I guess they are only in Sweden but try to google if you can find them.. they will be available from May and will only be available during this summer.

Price: Recommended retail price 25 Sek 250ml Available in grocery stores.

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind