Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Beauty blender | Jag gav den en andra chans och…

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Beauty blender

Ja, det här med Beauty Blenders som är så populära att jobba med i bland annat Usa. Använder du dig utav det?

Vad är en beautyblender? Detta är alltså en ägg-formad svamp som är gjord för att applicera foundation, contouring eller tex puder. Jag ska vara ärlig. Ratade dessa hundra gånger om när de blev vanliga på den svenska marknaden. Testade någon gång och tyckte de var ohygieniskt, klumpigt och onödigt.

Jag har gjort en helomvändning! Jag gav det en chans efter att jag var på Mario’s utbildning (Kardashians Mua) och har använt Beauty Blenders ganska regelbundet för att vänja mig vid tekniken sedan dess. Använder den inte jämt men ofta då det ska vara hållbara baser. Basen sitter nämligen som berget! Mario berättade blanda annat att han brukar sminka Kim kvällen innan ibland då han inte har möjlighet att sminka henne dagen efter. Basen ser exakt likadan ut som kvällen innan.  Nu jobbar han ju med lager på lager teknik också men största delen gör han med en Beauty Blender.

Men är det hygieniskt då? Man får tvätta ur den ett par gånger innan den känns ok med diskmedel vanligtvis men nu har jag i stället rengjort mina med hjälp utav deras cleanser och då känns de helt ok att använda igen! Men ni vet ju hur svampar är…de ska ju ”egentligen” kastas efter varje användning. 😉

Pris: Mellan 159-199 Kr och finns på bland annat Bangerhead!*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry