Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COLOR CRUISE – NEW SPRING PRODUCTS FROM CUCCIO

Colour_Cruise_Collection_poster
Cuccio-Summer-2016-Colour-Cruise-Nail-Collection-2

Cuccio-Summer-2016-Colour-Cruise-Nail-Collection-3

IMG_3250
IMG_3256

IMG_3239

IMG_3227

Blått är flott och det har verkligen de flesta makeup märken anammat i vår! Jag är nog inte så jätte blå egentligen…ska försöka ge mig på det men jag dras ju alltid till det coralliga när solen tittar fram.

Senaste besöket hos Scratch nails på Linnégatan slutade därför med All decked out (Pris: 136 Kr) färgen från deras nya kollektion Color Cruise. Passar mig bra nu i all stress haha.Älskade även den lila nyansen!

I dag ska jag ge mig ut på en pressrunda då alla Pr företagen har öppna hus. Sedan blir det avslutning på min och killens favorit restaurang, Kamarina. Vi firar nämligen 2 år idag. Galet fort har det gått!


 


*Inlägget är ett samarbete mellan mig och Scratch Linnégatan. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh All decked out blev jag lite halvkär i. Jättefin färg!

    Kohlers - Toppbloggare- Makeup Artist - Skönhet och livsstil 2016-04-21 15:32:25 http://kohlers.se
    Svara
Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry