Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sbca 2016 – Swedish Beauty & Cosmetics Awards

sbca 2016

Sbca 2016

Sbca 2016

Sbca 2016

Sbca 2016

IMG_2573

Sbca 2016

Sbca 2016

IMG_2508
        
Veckan avrundades på topp igår då jag tillsammans med min vän och bloggkollega Ellinor var på Sbca 2016! Detta är en gala där de hålls en prisutdelning där de bästa produkterna under 2015 i olika kategorier koras! Haft en sådan galen vecka och sprungit mellan massor av möten och jobb så det var skönt att få avnjuta lite glamour!

Jag blev något (jätte) sen efter ett jobb och sprang typ till Salong Bangerhead med en påse med hela min outfit i. Som tur va fick jag hjälp med att fixa håret av Gabriella och kunde därför göra makeupen samtidigt.  Temat skulle gå i glitter och glamour samt i ”White Diamond” anda så jag plockade fram en klänning jag köpte i Miami förra året. Den är så fin och kommer i från Ivanka Trump. Älskar den men vit outfit kräver en solbränna eller hur. Testade Cocoa Brown’s brun utan sol mousse som man lägger på under en timme och sen tvättar av. Hur stört bra va den då?? Den bästa! Blev sjukt jämn och satt som ett smäck. INGEN avfärgning på klänningen what so ever! Det enda lilla minuset…att den som alla andra Bus produkter doftar brun utan men igår var det ett måste. Kan varmt rekommendera dom!!

Galan var så bra. Bra mat, underhållande bordsällskap (se Kakan och co ovan), effektiva prisutdelningar och grymma Karin Da Silva som var otroligt proffsig som host!

Alla produkter som vann…!! Så mycket jag inte hunnit testa alltså och då testar jag ganska mycket varje dag haha. Vill ni ha tips på bra produkter som alltså korats för att vara de bästa under 2015 då ska ni spana in alla vinnare HÄR!

Oops blev typ en liten novell idag haha 😉


Yesterday I was attending the Swedish Beauty & Cosmetics Awards. A gala that high lights and awards all the best beauty products from last year! I´m exhausted today so please have an understanding that the eng translation is missing:) There´s always google, honeys!;) Kisses to you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind