Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS!

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS!
Herre jisses så glad jag blev när jag öppnade senaste pressutskicket från Anastasia Beverly Hills. Det är precis som om de kände på sig att jag behövde en ny kick i mina z-paletter (måste skaffa mig fler tomma nu!).

Vanligtvis sminkar jag nästan bara med Makeupgeek, Mac och Anastasia. M.geek är sjukt krämiga och ger fantastisk lyser medan Anastasia och Mac är perfekta för brudar och vanliga makeuper. Anastasia är nämligen mestadels matta och du kan hitta en miljon nyanser utav brun, orange, röd och lila i deras sortiment. Väldigt naturliga och härliga. Denna gång fick jag också en bunt med shimriga nyanser och de höll nästan samma lyster-nivå som M.geek!

Upp till bevis i morgon i alla fall. Då ska alla nyanserna testas på mina Matrix modeller:)

Skuggorna hittar du by the way på Anastasia’s hemsida. Än så länge går de inte att köpa i Sverige vad jag vet. Pris: 12-14 Dollar styck!


 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand