Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS!

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS!
Herre jisses så glad jag blev när jag öppnade senaste pressutskicket från Anastasia Beverly Hills. Det är precis som om de kände på sig att jag behövde en ny kick i mina z-paletter (måste skaffa mig fler tomma nu!).

Vanligtvis sminkar jag nästan bara med Makeupgeek, Mac och Anastasia. M.geek är sjukt krämiga och ger fantastisk lyser medan Anastasia och Mac är perfekta för brudar och vanliga makeuper. Anastasia är nämligen mestadels matta och du kan hitta en miljon nyanser utav brun, orange, röd och lila i deras sortiment. Väldigt naturliga och härliga. Denna gång fick jag också en bunt med shimriga nyanser och de höll nästan samma lyster-nivå som M.geek!

Upp till bevis i morgon i alla fall. Då ska alla nyanserna testas på mina Matrix modeller:)

Skuggorna hittar du by the way på Anastasia’s hemsida. Än så länge går de inte att köpa i Sverige vad jag vet. Pris: 12-14 Dollar styck!


 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry