Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FEMME COLLECTION SS16

FEMME COLLECTION SS16

FEMME COLLECTION SS16

FEMME COLLECTION SS16

FEMME COLLECTION SS16     FEMME COLLECTION SS16

FEMME COLLECTION SS16
Måste bara dela med mig av en härlig AW jag var på förra veckan. Femme Collection hade nämligen en liten preview av deras vårkollektion så vi var ett 30 tal gäster som blev upplockade i en helt fantastisk ”buss” som var något annorlunda inredd kan man säga. Det är tydligen deras ”turnerande show rooms buss” som de brukar ha event i! Cool va? En sån skulle man ha att semestra i typ, haha!

Femme Collection är ett typiskt skandinaviskt modeföretag som bland annat drivas utav snyggingen, Hanna Graaf! Har aldrig testat deras märke förut så jag beställde en super fin Cardigan i samarbete med dom som kommer bli super i vår/sommar. Väntar med spänning på att den ska dimpa ner i brevlådan! Tack Hanna och Polhem för ett fantastiskt event!


FEMME COLLECTION SS16
I just have to share this with you…I was on a lovely After Work last week. Femme Collection had a small preview of their new spring collection so we were around 30 guests who were picked up in an absolutely stunning ”bus” that had some slightly different furnishings you could say. It is apparently their ”touring showroom bus” as they usually have their events in! Cool huh? One of those would be lovely to use during your holiday right, ha ha!

Femme Collection is a typical Scandinavian fashion company that, among other things are runned by the hottie, Hannah Graaf! I’ve never tested their brand before so I ordered a super nice Cardigan in a collab with them. It will be so cute for spring / summer. I´m now, eagerly, waiting for it to drop down in my mailbox! Thanks Hannah and Polhems for a fantastic event!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry