Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONKI MAKEUP #FACEITBABE

monki2

monki3

monki1

Monki Makeup

Monki Makeup

Monki Makeup

Monki Makeup  Monki Makeup

Monki Makeup

Idag är det officiellt att klädmärket Monki släpper makeup! Det här är verkligen ett märke som brukar tänka utanför boxen och det känns som att de verkligen anpassat sminket efter deras, i mina ögon, ”klassiska kund.” Glitter, eyeliner och tuffa läppstift är nog typiska produkter som kommer sälja som smör i solsken!

Den nya kollektionen, som kommer att vara tillgänglig från och med slutet av mars, består av make-up-produkter, verktyg och accessoarer. Älskar kreativiteten med namnen så som ”Get Lippy”-läppstiftet, ”Nailed it”-nagellacket och ”Eye spy a liner”. Priserna kommer variera mellan 50-100 Kr, bra va?! Ska testa produkterna i mina makeuper nu så håll utkik i produktlistan! Kram Kram på er!


Today it’s official that the fashion brand Monki are releasing makeup! This is really a brand that tend to think outside the box and it feels like they really adapted that to their, in my eyes, ”classic customer.” Glitter, eyeliner and lipstick is typical products that I think will sell like hot cakes!

The new collection, which will be available from the end of March, consists make-up products, tools and accessories. Love the creativity they had when they named their products such as ”Get Lippy” – lipstick, ”Nailed it” – nailpolish and ”Eye spy a liner” – eyeliner. The Prices will vary between 50-100 SEK, great huh?! I will try the products in my makeup now so stay tunned and always look in the product list! Hugs for all of you!


 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind