Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRAVELLING TO OSLO


image2

Nu är jag på väg till Oslo för massa roligheter! Ikväll ska jag och pojkvännen (som äntligen flyttat hit!!) hem till några utav våra bästa vänner. Sedan blir det en Master Class med Makeup by Mario (Kim Kardashians Makeup Artist ) på lördagen! Får förhoppningsvis massor av nya insider tips på olika tekniker han använder. Tyvärr vet jag att det är fotoförbud under hela kursen så vet inte hur mycket jag kommer kunna visa er.  Sedan till det näst bästa…Alex Sushi! Jag ska återigen få äta på restaurang Alex Sushi. Bland det bästa jag ätit någonsin! Som ni hör har jag helgen full, haha. Vi hörs igen på måndag…då får jag skvallra om allt från helgen! Puss på er!


Now I’m on the way to Oslo for lots of fun stuff! Tonight me and my boyfriend (who finally moved here !!) visiting some of our best friends. Tomorrow I will attend a Master Class with Makeup by Mario, Kim Kardashian Makeup Artist! Hopefully I will get a lot of new insider tips on the different techniques he uses. Unfortunately, I know that photography is prohibited during the entire course, so do not know how much I will be able to show you. I will try to get some sneak peeks for you though;) Then the next best thing … Alex Sushi! I will once again get to eat at the restaurant Alex Sushi. Among the best I’ve ever eaten! As you can hear, I have a buzy weekend ahead. I will get back to you on Monday with a  lot of gossip from the weekend! Kisses to you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind