Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRO-HEAL SERUM: IS CLINICAL FOLLOW UP

PRO-HEAL SERUM

PRO-HEAL SERUM

PRO-HEAL SERUM

Ja det var ett bra tag sen jag nämnde dessa för er. Is Clinical kom jag i kontakt med första gången via Hud- och Kosmetik mässan förra året (Läs inlägget HÄR!). Då fick jag äran att testa lite produkter i samband med en ansiktsbehandling. Vad hände sen? Jo, jag blev super nyfiken på deras Pro-heal Serum då det lilla testet jag fick fungerade magiskt på mina röda utslag på kinderna som blossar upp lite titt som tätt (misstänker en svag psoriasis nämligen). Kommer alltid fram när jag dricker vin tyvärr och håller i sig några dagar.

Införskaffade därför en ”större” förpackning (inte bara för att kunna dricka vin haha) för att kunna testa vidare och nu använder jag det under de perioder jag är väldigt röd. Priset är lite ”dra mig baklänges” varning för 30 ml (runt 950 Kr) för en sån som mig (som kanske inte har så mycket problem). Kan däremot tänka mig att detta är super för dig som faktisk lider av svårare psoriasis. Kom däremot ihåg att det alltid är bästa att få tips direkt från en hudterapeut gällande sådant här. Tyckte att det var värt att nämna i alla fall då många där ute har problem med just Psoriasis.


It was quite a while ago since I mentioned these products to you. Is Clinical I came across during a Skin and Cosmetics Trade Fair last year here in Sweden (Read the post HERE). I had the honor to try some products when I did a facial treatment with Is C. What happened after that? Well, I was super curious about their Pro-Heal Serum when the little test I had worked magic on my red rash on the cheeks that appears now and then ( I suspect that I can have a weak symptom of psoriasis). I always appears when I drink wine (for example) and unfortunately it persists for a few days.

Therefore a fixed a ”larger” package (not just for me being able to drink more wine haha) but to test further if it worked, and now I use it during the periods I am very red. The price is a little bit ”holy mo..” for 30 ml (around 950 SEK) for someone like me, who may not have so much trouble. Can however imagine that this is super for people who actually suffer from severe psoriasis. Keep in mind however, that it is always best to get tips directly from an skin terapeut regarding this kind of matter. However  I thought it was worth mentioning because I know there is a lot of you out there that have problems with Psoriasis.


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind