Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROW DEFINER ANASTASIA BEVERLY HILLS

Inlägget innehåller Annonslänkar. Läs mer i min policy.

Är du en bryn-nörd som mig så kommer du gilla det här inlägget. Det har nämligen kommit lite nyheter från Anastasia Beverly Hills! Brow Definer (Länk) har precis lanserats , en penna som de utvecklat under två års tid för att få en perfekt formula. Pennan är triangelformad och ska hjälpa dig att lättare definiera dina bryn på 3 olika sätt.BROW DEFINER ANASTASIA BEVERLY HILLS  

Hur jobbar du med en triangelformadpenna? 

Tunna bryn: Använd spetsen för att måla små tunna hårliknande streck i brynet.
Medium tjocka bryn: Använd baksidan (motsatt sida av spetsen) av pennan och måla något tjockare hårliknande streck.
Breda bryn: Använd hela pennans sida för att få en bredare färg på brynet.

BROW DEFINER ANASTASIA BEVERLY HILLS

Vad tycker jag om Brow Definer? Jag gillar idén med att du kan använda hela breddan av pennan och på så sätt få mycket färg på brynet (om jag tex jämför med Brow wiz.) Jag har tidigare använt en brynpenna från Pixie som också är uppbyggd på samma sätt. Däremot tycker jag att det är svårt att få till de ”tunna” hårliknande strecken med denna typ av penna och det är ju liksom det jag gillar att göra. Så nja…jag kommer nog fortsätta använda min favorit… Brow wiz (Länk).

Brow Definer kommer i 10 olika färger (Alla de färger som tidigare funnits i tex Brow wiz (Länk) och Dip pomade) och kommer kosta $23.00

Anastasias Produkter kan du hitta på bla Bangerhead & på butiker som tex Åhléns men än så länge så har inte Brow Definer lanserats i Sverige än. Håll utkik i butikerna!


Behöver du hjälp att forma, färga eller plocka dina ögonbryn? Kontakta mig på makeup@linaekh.se


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind