Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PREPARING FOR ELLE AWARDS WITH L’ORÉAL

Snart är det dags för gala!

Semesterdagarna rinner iväg nu. Slår bort tanken om att jag snart ska åka hem igen och lämna pojkvännen kvar. Usch för distans (för hundrade gången)…

…men jag har ju trots allt något super kul att se fram emot när jag kommer hem. Ellegalan den 15 Jan! I samarbete med L’Oréal Paris ska jag äntligen få gå som gäst i år! Inbjudningarna ligger hemma och väntar hos min vän, Linn, som jag ska gå med. Är så peppad!

Outfiten är nästan klar. Fixat en magisk klänning som jag beställt i samarbete med Zalando. Jag är sååå glad över den! Tänkte att ni skulle få en sneakpeak ovan..den är guld- och cremefärgad och kommer från Marchesa Notte (<- klicka där för att se hela klänningen). Skor och väska har jag däremot inte fixat än… (Ah!) måste gå en shopping runda i Buenos Aires nu när vi är här igen.

Gällande makeup och hår. Med en snygg makeup och ett vackert hår kan även den mest enkla outfiten se fantastisk ut. Min klänning känns däremot lite 20-tals inspirerad och är ganska detaljerad så jag ska nog försöka anpassa makeupen lite efter det. Enkelt men samtidigt något modernt.

På fredag tänkte jag berätta lite mer om olika makeuplooker inför galan. Ska fundera lite till innan dess! Stay tunned! Puss på er!

/My vacation days are running out now. Try to avoid the thought about that I soon will go back home and leave my boyfriend here in Buenos Aires. Yikes for distance (for the hundredth time) …

… But I have, after all, something super fun to look forward to when I get home. The Elle Awards on January 15th! In collaboration with L’Oréal Paris, I finally got on the guestlist this year! The invitations are home waiting with my friend, Linn, that will b emy +1. We are so thrilled!
!
My Outfit is almost complete. I have a magical dress that I ordered in collab with Zalando. I am sooo happy about it! Above you´ll get a sneakpeak of it..it’s gold and cream colored and comes from Marchesa Notte  (<- click there to see the whole dress). I haven’t found any shoes or any bag yet … (Ah!) Have to do some shopping here in Buenos Aires.

Regarding the makeup and hair. With a stylish makeup and beautiful hair, even the most simple outfit look amazing. My dress seems however little 20’s inspired and is quite detailed so I’ll probably go for something simple but trendy.

On Friday, I intend to tell you a little bit more about different makeuplooks for the gala. I will think about my makeup outfit until then. Stay tunned! Hugs to you

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind