Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Policy och PR

MIN POLICY

Bloggen Makeupbylina.metromode.se drivs sedan 2013 och är en skönhetsblogg där målet är att inspirera och dela produktnyheter, looker och tankar inom beautyvärlden. Läsarnas och kundernas förtroende kommer först och därför strävar bloggen alltid att följa den svenska marknadsföringslagen och EU:s dataskyddsförordning – GDPR. Allt bildmaterial på bloggen, om inget annat anges, är fotat av mig och ägs av mig och skyddas därför av upphovsrättslagen.

PRESSUTSKICK & PRESSPROVER

Pressutskick och produktprover som skickas till mig garanteras inte att bli omnämnda. Jag väljer själv ut produkter och skriver endast om det som intresserar mig.

Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg är alltså grundade på mina egna erfarenheter och uppfattningar och kan inte påverkas av någon annan.

SAMARBETEN & AFFILLIATELÄNKAR

Vid redaktionella samarbeten eller annonsinlägg där jag tex får betalt utav ett företag för ett inlägg på makeupbylina.metromode.se märks detta alltid ut som ett ”reklamsamarbete” tydligt högst upp i inlägget. Är inte inlägget märkt med detta är innehållet jag lyft valt direkt från hjärtat och alltså inte i samarbete med en separat part.

Om jag skriver och hänvisar till köpställen där du kan hitta produkten jag skriver om och detta är kopplat till affiliatelänkar kommer du alltid hitta detta markerat högst upp i mitt inlägg. Detta innebär att jag får en ersättning (några procent) av det som köps på den utvalda webbshoppen via min länk. Detta behöver däremot inte påverka hur jag väljer mitt innehåll i bloggen.

Företagen jag väljer att samarbeta med väljs ut med omsorg och måste vara helt i linje med mina egna värderingar och det jag tror/jobbar för. Jag tror på långsiktiga, professionella samarbeten som främjar både mig, företaget jag väljer samt läsaren.

MITT AMBASSADÖRSKAP MED L’ORÉAL PARIS

Utöver mitt bloggande driver jag min egna verksamhet som frilansande Makeup Artist där jag gör allt från reklam till privatjobb. I samband med detta har jag fått äran att konsultas in som L’Oréal Paris Officiella Makeup Artist och Ambassadör i Sverige. Detta innebär ett tätt samarbete med företaget där jag både utbildar för och gör återkommande jobb och samarbeten med alla dess olika varumärken. Mycket stolt! Detta innebär att det blir naturligt för mig att använda mycket av deras produkter i min vardag för att delvis bygga upp min egna kunskap om olika produkter men att också genuint kunna berätta för er vad jag upptäcker är bra och mindre bra. Transparens och trovärdighet kommer först, alltid!

INTEGRITETS POLICY  


Så här behandlas personuppgifter för Makeupbylina.metromode.se

  • Kommentarer
    När du kommenterar hos makeupbylina.metromode.se godkänner du att dina uppgifter som efterfrågas (namn samt mail adress) lagras på sidan. Du har dock alltid rätt att granska dina uppgifter samt att radera all data. Detta gör du genom att maila till: makeup@linaekh.se och får svar inom 72 timmar.
  • Nyhetsbrev
    När du är kund till mig eller visat intresse för någon utav mina tjänster sparas ditt namn och mailadress för kommande nyhetsbrev via Getanewsletter.se samt på Makeupbylinas dator. Skulle du vilja avsluta din prenumeration finns det alltid möjlighet att göra det längst ner i nyhetsbrevet, då raderas dina uppgifter.
  • Analys
    Makeupbylina.metromode.se använder sig av Google Analytics för att samla in data och statistik för webbplatsen. Dessa kan komma att delas med potentiella kunder och samarbetspartners. All användar- och händelsedata lagras i 26 månader.

Vilka jag delar din data med

  • Affiliate-nätverk (AdviralAdtraction och Apprl) i form av länkar, vilken viss data kan komma att sparas av dessa nätverk om du klickar på länkar. Du väljer själv om du vill klicka på länkarna.
  • Nyhetsbrev – Då har Makeupbylina manuellt infört namn samt mailadress på Getanewsletter.com samt på dator. 

Hur länge behåller Makeupbylina era uppgifter

  • Kommentarer – Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns, tills du begärt radering.
  • Nyhetsbrev – Sparas utan tidsgräns, tills du begärt radering.
  • Analys – All användar- och händelsedata lagras i 26 månader.


Säkerhetsåtgärder vid behandling av personuppgifter
Din information skyddas först och främst av plattformen WordPress.org, webbhotellet och av Makeupbylina genom att hålla plattformen uppdaterad. Samtliga åtkomster till de olika registersystemen skyddas via inloggning med uppgifter skyddade för obehörig åtkomst. Dator är skyddad med antivirusprogram för uppgifter som lagras lokalt på datorn.

Dina rättigheter

  • Rätt till tillgång: Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter som Makeupbylina har lagrat om dig. Kontaktuppgifter finns nedan.
  • Rätt till ändring: Du har rätt att begära ändring om några personuppgifter om dig är felaktiga och/eller de behöver kompletteras för att bli fullständiga. Kontakta företaget via uppgifter nedan (Undantag: Personuppgifter för utskick av Nyhetsbrev kan du som kund ändra själv genom att följa länk som finns i varje utskickat Nyhetsbrev.)
  • Rätt till radering: Du har rätt att när som helst begära att personuppgifter som behandlas av Makeupbylina raderas med dessa undantag. *Du har pågående ärende med företaget * Du har en obetald skuld till företaget * Om du köpt tjänster, event, kurser, utbildningar eller övrigt från Makeupbylinas verksamhet som ur bokföringssynpunkt behöver sparas
  • Rätt till invändning: Har du några frågor eller om du har några invändningar på hur vi behandlar dina personuppgifter kan du kontakta Makeupbylina nedan eller kontakta Datainspektionen (Integritetsskyddsmyndigheten).

Kontaktinformation
För frågor angående dina uppgifter, kontakta ansvarig: Lina Ekh – Makeup@linaekh.se

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding