Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Policy och PR

Policy och PR

MIN POLICY

Att värna om mina läsares och kunders förtroende är väldigt viktigt för mig. Jag skriver aldrig om något jag själv inte kan stå för och är det något jag inte gillar så skriver jag det. För mig handlar bloggen om att ärligt kunna ge inspiration och motivation till dig som läser. Därför strävar jag efter att bloggen ständigt ska följa den svenska marknadsföringslagen.

Allt bildmaterial på bloggen (ej pressmaterial som kan förekomma), om inget annat anges, är fotat av mig och ägs av mig och skyddas därför av upphovsrättslagen.

PRESSUTSKICK & PRESSPROVER

Pressutskick och produktprover som skickas till mig garanteras inte att bli omnämnda. Jag väljer själv ut produkter och skriver endast om det som intresserar mig.

Produktrecensioner, tips och andra åsiktsbaserade inlägg är alltså grundade på mina egna erfarenheter och uppfattningar och kan inte påverkas av någon annan.

SAMARBETEN & AFFILLIATELÄNKAR

Vid redaktionella samarbeten eller annonsinlägg där jag tex får betalt utav ett företag för ett inlägg på makeupbylina.metromode.se märks detta alltid ut som ett ”reklamsamarbete” tydligt högst upp i inlägget. Är inte inlägget märkt med detta är innehållet jag lyft valt direkt från hjärtat och alltså inte i samarbete med en separat part.

Om jag skriver och hänvisar till köpställen där du kan hitta produkten jag skriver om och detta är kopplat till affiliatelänkar kommer du alltid hitta detta markerat högst upp i mitt inlägg. Detta innebär att jag får en ersättning (några procent) av det som köps på den utvalda webbshoppen via min länk. Detta behöver däremot inte påverka hur jag väljer mitt innehåll i bloggen.

Företagen jag väljer att samarbeta med väljs ut med omsorg och måste vara helt i linje med mina egna värderingar och det jag tror/jobbar för. Jag tror på långsiktiga, professionella samarbeten som främjar både mig, företaget jag väljer samt läsaren.

MITT AMBASSADÖRSKAP MED L’ORÉAL PARIS

Utöver mitt bloggande driver jag min egna verksamhet som frilansande Makeup Artist där jag gör allt från reklam till privatjobb. I samband med detta har jag fått äran att konsultas in som L’Oréal Paris Officiella Makeup Artist och Ambassadör i Sverige. Detta innebär ett tätt samarbete med företaget där jag både utbildar för och gör återkommande jobb och samarbeten med alla dess olika varumärken. Mycket stolt! Detta innebär att det blir naturligt för mig att använda mycket av deras produkter i min vardag för att delvis bygga upp min egna kunskap om olika produkter men att också genuint kunna berätta för er vad jag upptäcker är bra och mindre bra. Transparens och trovärdighet kommer först, alltid!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind