Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PINAMAR, ARGENTINATouch down Argentina & Hello Pinamar

En något sen post då jag landade i torsdags men herregud vad jag myst och spenderat tid med min kille. 4 månader i från varandra, då prioriteras inte wifi kan jag lova:) Vi började med att spenderade 1 dag hemma i familjenshus men sedan bilade vi direkt ner till Pinamar. Här har killen spenderat nästan alla sina somrar sedan han var liten så jag har fått en ordentlig rundtur i helgen!

Pinamar…
…ligger 4h söderut från Buenos Aires och är känt som en utav de kändaste semesterorterna i Argentina. Området är nästan helt beläget med barrträd/tallar varav namnet (Pina=Barr) och har därför väldigt många krökta gator med små söta hus. Frågar du mig så känns Pinamar som en sagostad. Husen! Man kan spendera en heldag med att bara åka runt och kolla på husen. Alla hus är unika och de känns verkligen som de är utplockade från ‘Snövit och de 7 dvärgarna’. Magiskt!

Samtidigt som det är mycket skog i området så har Pinamar också stora fält av fantastiska sanddynor. Känns lite grann som att vandra rakt ut från en trollskog och kliva in i öknen. Så härlig kontrast verkligen.

Pinamar är både fyllt med familjer och ungdomar som vill partaja men det är ganska lugnt här ändå. Maten är underbar. Kan varmt rekommendera att beställa Rabas (bläckfisk) som görs perfekt på varenda restaurang här nere!

Kommer lägga upp fler bilder i veckan från lilla weekend…det är så vackert här! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand