Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY STANDARD MAKEUPMy Standard Makeup

Äntligen är det dags…sista dagen i Sverige! I eftermiddag drar jag till Sydamerika för att äntligen få träffa min älskade pojkvän! Vad jag tjatar om detta men jag har nog aldrig varit så ivrig i hela mitt liv! Innan jag drar kommer jag däremot dra vinnarna i min och L’Oréals tävling om 2 biljetter till Ellegalan! Kl 12.00 kommer vinnaren att utses här på bloggen! Så ha koll nu..och har du inte tävlat så går du in på min Instagram bums och tävlar!!

Tills dess bjuder jag på en makeup som jag verkligen skulle kunna säga är min standard sminkning. Så här får man oftast se mig till vardags helt enkelt. Tänkte att det kunde vara kul för er som inte har träffat mig att se hur jag egentligen springer runt och ser ut när jag har brist på inspiration. Då blir det den här looken:) Den går alltid hem. Har du någon standard makeup eller någon produkt du inte kan leva utan?

/It´s finally time … my last day in Sweden! In the afternoon, I’ll fly to South America to finally meet my beloved boyfriend! What I have been waiting, I’ve never been so excited in my entire life! 

Until then, I thought I would show you a makeup that I could really say is my standard makeup. This is how you will see me most often in my everyday life. I thought it could be fun for those of you who haven’t met me to see how I’m running around and look like when I’m lacking inspiration. Those moments I chose this look 🙂 It’s always a good Idea. Do you have any standard makeup or any product you can’t live without?

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Crazy tan Sampar
Foundation Embla/Disa Idun
CC Color correcting concealer Lumene
Girl from Ipanema (Powder) Colorescience
Eye & Cheek Palette Dancing Til Dush Sleek Cosmetics

Ögon / Eyes
Hd Eyeprimer Nyx
Eyeshadows No waiting, After hours & Topaz from the palette Nightlife Sigma
Illuminator Starlight Anastasia Beverly Hills
Eyepencil  Sand Nude Idun
Eyepencil Black Make Up Store

Fransar / Eye lashes
Volume Million Feline Mascara Loreal

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Darkbrown & Duo Brow shadow Dark Brown Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Lipstick Heather Isadora *new*

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand