Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FACE PAINTING FOR SWEDBANK

Uppdatering från helgen

I helgen var jag som sagt hemma i Oskarshamn för att hälsa på familjen, äta julbord och för att jobba en sväng.

Fredagen startade med ett fantastiskt julbord ute på Hotell Corallen med hela familjen. Åt för en hel julsäsong kan jag säga då jag missar all julmat nu när jag åker. Fick massa tid till att krama sönder (nästan) min älskade systerson Kevin också. Som jag saknat honom.

Lördagen spenderade jag sedan tillsammans med Swedbank Oskarshamn för att med hjälp av lite ansiktsmålning förvandla ca 30 (!) barn till tigrar. Vilket varierande jobb man har va? Haha. Det är så himla mysigt att jobba med barn. De är så härliga, naiva, spontana och totalt obrydda om framtid och konsekvenser. De lever i nuet! Vi borde verkligen ta lärdom av det ibland…alltså minnas hur det en gång var. Det blev i alla fall en jätte lyckad dag och barnen var super glada!

Söndag spenderade jag tillsammans hos mormor och morfar. Kvalitéts tid på högnivå. Det är absolut oslagbart att få sitta i deras soffa, pussla, prata minnen och framförallt få äta mormors RAGGOR! Halleluja nivå på riktigt!!

Nu är jag verkligen redo för att lämna landet…vill bara att det ska bli onsdag!:)

/Last weekend I travelled to my hometown in Oskarshamn to visit my family, eat Christmas dinner and to work for Swedbank.

Friday started with a fantastic Christmas dinner with my whole family at Hotel Corallen. I ate for the entire Christmas season I can tell you haha. I will miss all the Christmas food now when I travel on wednesday. Got a lot of time to squeeze & hug my beloved nephew Kevin, too. I missed him so much!

Saturday I spent together with Swedbank Oskarshamn. I did some face painting on 30 (!) children, transforming them in to Tigers. I have such a fun & varied job, right?! Haha. It’s so nice to work with children. They are so lovely, naive, spontaneous and totally careless about the future and all implications that may be. They live in the moment! We should really learn from it… I mean remember how it once were. However, it became a very successful day and the kids were super excited!

Sunday I spent together with my grandmother and grandfather. Quality time on a high level. It is absolutely unbeatable to sit on their couch, puzzle, talk memories and above it all.. get to eat my grandmother RAGGOR! (It’s a kind of potatoe pancakes) Hallelujah moment !!

Now I’m really ready to leave the country … just want it to be Wednesday! 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand