Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

‘COZY CHRISTMAS LOOK’Some of the products I´ve used in today´s look!

Hello Friday! Herregud vad jag irrar runt och försöker få saker gjorda innan resan. Brukar ni få resfeber? Jag tror fan jag har det nu…big time. Jag brukar ju resa mycket men brukar bara få lite resfeber kvällen innan, inte en vecka innan! Allt löser sig…det är mantrat jag rabblar nu i alla fall. Just nu är jag dessutom på väg med flyget ner till småland för att kombinera nytta med nöje. Jobbar för Swedbank på lördag och ska sedan fira mini jul med familjen resten av tiden.

Gjorde verkligen en helylle-jul-makeup som dagens makeup. Det är verkligen en makeup jag hade kunnat bära om jag hade firat jul i Sverige i år. Kommer nog kännas lite konstigt att inte äta julbord och fira tillsammans med familjen. I 28 år har jag firat med samma människor. Ja ja jag kommer ha det helt fantastiskt på resan med…kan inte vänta tills jag får se mannen i mitt liv igen..stående på flygplatsen med öppna armar. Längtar!!!

/Hello Friday! God, how I wander around trying to get things done before the trip. Do you get ”traveller´s fever”? I think I have it now … big time. I travel a lot but usually I just get some ”travel fever” the night before, not a week before! Everything will work out … That´s the mantra I’m telling myself haha. Right now I’m about to take a flight down to Småland to combine business with pleasure. I have some work for Swedbank on Saturday and then I will celebrate a mini Christmas with my family the rest of the time.

Really made a cozy christmas makeup for today´s look. It’s really a makeup I would have been wearing on if I had celebrated Christmas in Sweden this year. It will probably feel a little strange to not eat the traditional Christmas dinner and celebrate with my family. For 28 years I have celebrated with the same people and been eating the same food. I will definitelly have an amazing time in Argentina as well … can not wait until I get to see my man standing at the airport with open arms. Longing !!!

Produkter jag har använt från L’Oréal / Products I’ve used from 

 

Bas / Base
True Match foundation Golden beige
The powder True Match Golden Beige
Le Blush Rose Wood
Tried both concealer The touche magique (natural beige) & True match concealer (Sable Sand). The first was best!

 

Ögon / Eyes
La Palette Smoky
Color riche – Eye pencil Le khole Midnight Black
Color riche – Eye pencil Le khole Immaculate Snow


Fransar / Eye lashes 

Volume million Féline

 

Bryn / Eye Brows
Brow artist Genius kit
Eye Brow pencil 303 Dark Brunette

 

Läppar / Lips
Lip gloss Cream 106 Alerte Rouge

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand