Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIP BREAKFAST EVENT AT H&M

          

WÖRK!
Här kommer lite bilder från mitt jobb tillsammans med LÓréal förra fredagen. H&M hade en Vip frukost för deras medlemmar och Elle tillsammans med LÓréal var där och pratade makeup och klädtrender inför Elle-galan! Teresa Grundin la en ”typisk”gala makeup på mig och sedan fick vem som helst i publiken möjlighet att testa på makeup från märket. Så trevligt och kul att lyssna på Elle´s Cia som berättade kort om 4 olika stylingar på typiska outfits för Elegalan. Ni ser dom ovan!

Ni missade väl inte att ni kan vinna två biljetter till Elle-galan på min Instagram? In och tävla för guds skull så får vi mingla tillsammans på grand i januari! Tipsa alla vänner också så att de också kan tävla, så kan de ta med dig som + 1! Större chans att vinna så klart! Ni ser en bild där det står tävling på! Do it! -> @makeupbylina

/Here are some pictures from my job with Loreal last Friday. H&M had a VIP breakfast for their members and Elle along with Loreal was there and talked makeup and fashion trends for the upcoming Elle Awards! Teresa Grundin made a ”typical” gala makeup on me and then anyone in the audience could get the opportunity to try the makeup. So nice and fun to listen to Elle’s Cia that gave us a quick brief about 4 different typical outfits for the Elle Awards. You’ll see them on the pics above!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand