Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

‘DANCING TIL DUSK’


Helgen har swishat förbi med besök av min pappa och lillebror, diverse julbak och massa vilande! Nu är dags att jobba min näst sista vecka innan jag åker. Börjar bli galet exalterad och jätte pirrig! Kan inte förstå att jag varit utan älsklingen i nästan 4 månader.  Redan fyllt en stor resväska fylld med julklappar till min ”argentinska familj” Haha jag får nog inte plats med så mycket mer än det kan jag säga. Tills dess att det är dags att flyga nästa vecka har jag däremot massor med saker att göra! Nu kör vi, sista rycket!

Testade att göra en makeup med Eye & Cheek paletten Dancing til Dusk 027, från Sleek Cosmetics. Älskar paletter som man kan använda till nästan allt i ansiktet! Såg att det fått in denna på H&M i Sthlm. De andra paletterna som jag lottade ut förra veckan fanns däremot inte där. Denna slinker nog ner i packningen till Argentina:)

/The weekend has swished by so fast. I had a visit from my dad and my little brother, we did some Christmas baking and I have really been resting! Now it’s time to work my penultimate week before I travel. Starting to get so excited and I have loads of butterflies in my stomach! Can’t believe that I have been without my sweetheart for almost 4 months. Already filled a large suitcase filled with Christmas presents for my ”Argentinian family” Haha I guess I have no place for my stuff. Until it’s time to fly next week I have however, lots of things to do! 

Did a makeup with the Eye & Cheek Palette Dancing til Dusk 027 from Sleek Cosmetics. Love palettes that can be used to almost everything in the face! I Saw that it was availble at H&M in Stockholm. The other palettes I arrange a competition for last week was, however, not there. This palette will probably jump in my bag to Argentina 🙂

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Bas / Base

Crazy Cream tan Sampar

CC color correcting Lumene

Girl from Ipanema (Powder) Colorescience

Mirrored pink Blush Sleek Cosmetics

Blush Contour palette Paula’s Choice

 

Ögon / Eyes

Hd Eyeprimer Nyx

Eye & Cheek palette Dancing til Dusk 027 Sleek Cosmetics

Eye Shadow (Highlighter) Warm silk Maria Åkerman

Le Calligraphe Eyeliner Paris Berlin

 

Fransar / Eye lashes

Nar Sweedlashes

Flashing Volume Lash Isadora

 

 

Bryn / Eye Brows

Brow wiz Chocolate & Duo Brow shadow Dark Brown Anastasia Beverly Hills

 

Läppar / Lips

Shine Champagne lipgloss Colorescience

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt