Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

L’ORÉAL + ELLE + MAKEUPBYLINA !

Idag avslöjas…

…äntligen att jag inlett ett lite djupare samarbete med L’Oréal Paris inför Elle-galan 2016! Wiih, som jag längtat! Vi började spela in lite videos tillsammans som ligger uppe på Elles hemsida men sen hände något mer…

…L’Oreal är nämligen en utav Elle galans huvudsponsorer och från och med nu kommer ni att kunna följa mig under förberedelserna inför galan som tar plats den 15:e Januari. Yes, gissa vem som ska få gå som gäst på galan!!! Så himla glad! LYX rent utsagt!

Så nu börjar alltså min (lite lätt panikartade) resa mot vad jag ska ha på mig, hur ska jag ha makeupen, håret mm! Under kommande veckor kommer ni att kunna följa mig och ta del av all inspiration, min uppladdning, spaningar, trender, gala-looker och såklart får ni följa med under kvällen på dagen D i mina sociala medier. Helt galet och jag är så exalterad!

Vi kommer tillsammans att börja ladda redan nu på fredag då ni kommer få en inblick från frukostshoppingen som Elle tillsammans med H&M arrangerat. Där kommer jag tillsammans med Teresa Grundin visa upp en galalook!

Dessutom har jag en feting överaskning till er som avslöjas på bloggen på fredag!! Missa inte, säger jag bara! Puss på er och ha en forts fin onsdag!

/What’s happening above?! I just announced a new huge collaboration between Me & L’Oréal Paris in preperations of the yearly Elle Awards that will take place in Jan 15th 2016. I’m so proud to announce that you will be able to follow my journey on my soc. medias while searching for the right dress, finding inspiration for the right makeup look and sooooo on! It´s crazy and I´m so happy! Stay tunned for more information! Kisses!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand