Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VELVET SMOOTH ELECTRONIC NAIL CARE SYSTEM


Idag var jag på en mysig lunch tillsammans med Scholl på Sturebadet. De lanserar sin nya Velvet Smooth Electronic Nail Care System som är en elektronisk nagelfil. Blev helt lyrisk då detta är perfekt för att fila ner konstnaglar tänkte jag men ICKE den är endast för vanliga naglar då styrkan inte är så pass stark för att klara hårdare material. 

Så för den som inte har material på naglarna så är den toppen då den kommer med 3 olika nagelfilshuvuden som ska fila, putsa och polera! Sedan går den att fila i 2 st olika hastigheter. Funkar både till händerna och fötterna!

Filen finns ute i handeln nu till ett pris på 449 Kr och samtidigt släpper dom en ny nagel olja, Velvet Smooth Nail Care Oil för 99 Kr.

TIPS! Verkligen, måste tipsa om att använda en droppe olja varje kväll på naglarna. Shit vilken skillnad på hur naglarna mår. Mina har alltid gått av och delat sig. Sen har jag alltid haft sprickor i nagelbanden. Jag har alltid vetat att man BORDE använda olja men aldrig gjort. Sedan jag bestämde mig för att sätta en nagelolja på mitt nattduksbord har jag gjort det varje kväll sedan i somras! Snacka om skillnad! Gör det bara, du kommer förstå skillnaden sen! Puss på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry