Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Testar Formula X

    

Gick lite lös på alla mina Formula X lack jag äger igår. De har ett par riktigt coola lack som ger lite annorlunda effekter. Jag hittade ett som jag inte hunnit testa som jag tyckte super mycket om, Chaotic (den svart spräckliga ovan). När jag var klar tyckte jag att det nästan kändes som att naglarna förvandlades till små ”vaktelägg” Haha. Tyckte inte ni det?

Dessutom har de, som en del i sin julkollektion, fått in ett kit med 10 st super fina juliga lack i miniformat. Dessa kom som ett kit i en jätte fin ”målarburk” som heter ‘Paint Party’. 4 utav färgerna är bästsäljare och 6 utav dom är nya Limited Edition-färger. Dom var jätte fina att måla med och gav jätte fin intensiv färg med bra ”gloss”.  

Paint Party finns i butik (Sephora) och kostar 315 Kr!

/Went a little crazy yesterday with all the Formula X nail polishes I own. They have a couple of really cool colors that gives a little different effect. I found one that I haven’t had time to try before. The color, Chaotic (black speckled above), looked so cool. When I was done, It almost looked like my nails had turned into little ”quail eggs” Haha. Don’t you think?

Moreover, they have, as part of its Christmas collection, released a kit with 10 super nice nailpolishes in miniature. These are released as a kit in a very nice ”can” called ‘Paint Party’. 4 of the colors are best sellers, and 6 out of them are new Limited Edition colors. They were really nice to paint with and gave very nice intense color with good ”glossy” texture.

‘Paint Party ‘ can be found at Sephora for 315SEK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind