Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAMMA BOOSTENMamma Boosten med Danny, Thomas Järvheden och Renée Nyberg!


Här har ni mitt lilla organiserade sminkbord (lugnet före stormen kan jag säga). Varför är det aldrig lika snyggt när man jobbat klart? Jobbade för första gången med Björn Axéns 25:a (locktången). Tack fantastiska Mildh Press som fick panik skicka den till mig, haha. Den var lika grym som jag förväntade mig!


Här har vi hela teamet i fredags!


Hår och makeup som jag gjorde på Renee!


Innan vi satte i gång fick jag kurs utav Leo och Danny i hur man åker Segway! De fick hålla mig i handen och ta emot mig från en hel del vurper i början. Haha det ser lättare ut än vad det var i början kan jag säga!I fredags var jag i väg på jobb hela dagen…bland annat så var jag och gjorde värdarna till ‘Mamma Boosten’ (Renee, Danny och Thomas) Sjukt kul! Trots att jag inte är en mamma så måste jag säga att jag varmt rekommenderar att gå på nästa tillfälle som ges! Så jäkla bra, jag skrattade så jag tjöt vi flera tillfällen då Thomas Järvheden var grym!

Dessutom fick jag en lektion utav Danny i hur man kör en segway. Han var väldigt pedagogisk må jag säga och ödmjuk då jag total failade ett par gånger innan jag fick kläm på den! Ägaren till Segwayen var Renées underbara son Leo. Så skön alltså! Har ni sett när han är med i hans pappas (David Helenius) sketcher på instagram?  Han flög i alla fall runt på den där fram och tillbaka under tiden jag gjorde hår och make på hans mamma.

Efter showen var jag helt slut men det var en grymt kul arbetsdag! Slut på rapporteringen för denna gång;) Hörs igen i morgon..Puss på er!

/Had an awesome work day last friday together with Tv-host Renée Nyberg, Singer Danny Suecedo & the Comedian Thomas Järvheden on the Show ”Mamma Boosten”. It was a long work day but it was so much fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand