Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INGLOT & KIKO TO SWEDEN

Mall of Scandinavia

I går åkte jag och min kära mor som var på besök under måndagen till det nya stora köpcentrumet ”Mall of Scandinavia”. Shit så stort och såååå kul att det äntligen kommit lite utländska märken till Svedala! Äntligen! Nu slipper man resa till Italien för att tex få tag på makeup märkena Kiko och Inglot!

Aldrig testat dessa märken?

Kiko: 
Detta är ett italienskt märke som jag handlade ganska mycket utav när jag åkte mycket till Milano förra året. Främst läppstift och pennor! Varumärket grundades 1997 i just Milano och är välkänt för sitt breda och varierade utbud samt hudvårdsbehandlingar. Skulle säga att de har väldigt enkla produkter och de kommer ständigt med nya färger och trender för säsongen. Kvalitén är även den väldigt enkel men jag tycker att det är helt ok om man vill variera sig ofta och testa nytt.

Inglot:
Märket startade för över 30 år sedan i Polen och har nu expanderat till över 70 länder i världen! Jag skulle säga att de är känt för sina starka och klara färger i allt från neon till neutrala färger samt för sina magnetpaletter som du kan handplocka färgerna till själv! Utbudet? Ja du kan välja mellan 1500 färger! Det finns 450 olika färger att måla dina läppar med, 600 nyanser till dina ögon, och en samling av 400 färger att förbättra dina naglar. Hyffsade priser för en hyffsad kvalité! Me like!

I övrigt hade gallerian så mycket bra inredningsbutiker! Måste snart åka tillbaka och testa deras nya Imax bio också! Wiiih!

/Mall of Scandinavia

Sweden just opened Scandinavias biggest shopping mall and it´s called ”Mall of Scandinavia”. It was huhge and finally we got some great brands from abroad! Two new makeupbrands (new here in sweden) opened: Kiko & Inglot.

Never tried them?

Kiko:
This is an Italian brand that I bought pretty much from when I travelled a lot to Milan last year. Primarily lipsticks and pencils! The brand was founded in 1997 in Milan and is well known for its wide and varied range and skin care treatments. Would say that they have a lot of simple products and they constantly wide their range with new colors and trends for the season. The quality is also very simple but I think it’s ok if you want to vary often and try different colors!

Inglot:
The brand started over 30 years ago in Poland, and has now expanded to over 70 countries in the world! I would say that they are known for their strong, vibrant colors, they have everything from neon to neutral colors and they are also well known for their magnetic palettes that you can hand-pick the colors for yourself! The range? Huge, you can choose from 1500 colors! There are 450 different colors to paint your lips with 600 shades for your eyes, and a collection of 400 colors to enhance your nails. Fairly good price for a fairly good quality! Me like!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand