Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ISADORA / ZALANDO NORDIC BLOGGER AWARDS

  


My makeup on the Danish Bloggers: @sneglcille & @Iliridarasniqi


Work together with @Havsvind & @Ellinoramanda

I torsdags åkte jag iväg till Köpenhamn tillsammans med Isadora för en heldagsvisit på salong Saco Hair. Vi stod nämligen för makeupen på de nominerade samt vinnarna på Zalando Nordic Beauty Awards. Super kul att få träffa Erica och Ellinor lite mer. Man ses alltid i alla sociala medier men aldrig live liksom! Extra kul var det att också att få arbeta mer med Nude Cushion i alla färger. Ni vet ju att jag gillar den skarpt:) Flög hem ganska sent så var helt slut när jag kom hem…men all in all var det super kul! Måste åka dit snart igen och hinna strosa runt lite…älskar Köpenhamn!

/Last Thursday I was flying to Copenhagen together with Isadora for a full day at the salon Saco Hair. We did the makeup of the nominees and winners at Zalando Nordic Beauty Awards. Super fun to meet Erica and Ellinor a bit more. Usually I always see them in the social medias but never live, haha! Extra fun to also be able to work more with the Nude Cushion foundations in all colors. You know that I like it a lot 🙂 Flew home quite late so I was exhausted when I got home … but all in all it was super fun! Must go there again soon when I have time to stroll around a bit … love Copenhagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson