Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2 YEARS WITH BLOGGYGrattis Bloggy!

Herregud…kom och tänka på att i torsdags var det 2 år sen jag startade bloggen! Hur fort har tiden gått egentligen?! Känner mig fortfarande helt nystartad men när jag ser tillbaka på inlägg jag gjorde för 2 år sen måste jag säga att den trots allt har utvecklats brutalt till det bättre haha.

Med tanke på att jag inte bloggar som heltidsjobb utan frilansar till vardags är jag super stolt över att den ändå vuxit sig så stor. Nu I oktober månad slog jag rekord i antalet läsare! Så jäklans roligt!!!

2016 kommer bli ett bra år i bloggens tecken tror jag. Jag har mycket spännande på gång och jag ser så mycket fram emot vart det kan leda.

Utan er? Nä, då hade jag inte fortsatt att blogga. Att ni läser, peppar, kommenterar och like:ar har fått mig att vilja utveckla bloggen till det yttersta! Tusen tack till er som troget följer min resa!<3 All kärlek till er!

/Happy Birthday Bloggy!

Omg … last Thursday it was 2 years since I started the blog! How quickly the time has past! I still feel that the blog is completely new but when I look back on the post I did 2 years ago, I must say that it´s developed to the better haha.

Given that I don’t blog as a full time job ,but freelancing everyday, I’m super proud of it nonetheless grown so large. During October month I had the most readers so far and I achived a goal and therefor hit record for my blog!

2016 will be a good year for the blog I think. I have a lot of exciting things happening and I look very much forward to see where it might lead.

Without you guys? Well, then, I had not continued to blog. That You read, boost me, comment and like my posts, has made me want to develop the blog even more! A thousand thanks to you who faithfully follow my journey! <3 All the love to you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand