Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MARRY ME! LANVIN

*Pressutskick

Har ni testat den här?

”Lanvins Marry Me är en modern tolkning av kärleken. Tillägnad en dynamisk ung kvinna som är förtjusande, fri och rolig, utan att för den delen vara ”flickig”. Couture är hjärtat i flaskan som är bågformad med en delikat rosett i rosa satin knyten kring flaskhalsen. Korken är inspirerad av Art Deco och har en abstrakt form som ger den ett mångfacetterat uttryck. Tre ord som beskriver karaktären i denna doft är optimistisk, dynamisk och oförglömlig.”

Toppnot: Essens från bitter apelsin , Vit persika, Fresia. Hjärtnot: Sambac jasmine, Magnolia, Rosblad. Basnot: Vit cederträ, Ambra, Mysk

Den lanserades 2010 men jag har helt missat den. Tyckte den var väldigt intressant då jag inte kan placera den i varken gilla-facket eller ogilla-facket. Vad tycker ni om doften? Tummen upp eller ner? En sak som är säker i alla fall är att flaskan var sjukt snygg. Typiskt mig att falla för förpackningen;)

Du hittar den för 399 Kr på bla Bangerhead

/ ”Marry Me by Lanvin is a modern interpretation of love. Dedicated to a dynamic young woman who is delightful, free and fun, without for that matter being ”girly ”. Couture is the heart of the bottle which is curved with a delicate bow in pink satin bundles around the neck of the bottle. The cork is inspired by Art Deco and has an abstract shape that gives it a multifaceted expression. Three words that describe the character of this fragrance is optimistic, dynamic and unforgettable. ”

Top notes: Essence of bitter orange, white peach, Fresia. Heart Notes: Sambac Jasmine, Magnolia, Petals. Base notes: white cedar, ambergris, musk

This was launched in 2010 but I have completely missed it. Thought it was very interesting because I can’t decide if I like it or dislike it. What do you think about this scent? Thumbs up or down? One thing is certain, the bottle is looking amazing. Typically me to fall for the packaging;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry