Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYHET: APOLOSOPHY PÅ ICA

Åh, vad kul jag haft idag (detta trots att jag missade en resa till Köpenhamn där jag skulle ha fått träffa Kat Von D, Buhu!!) Istället fick jag äran att föreläsa i ”Försäljning- och produktkunskap” för ett par utvalda Ica butiker och kontorspersonal! De har nämligen valt ut 5 pilot butiker som ska börja sälja Apolosophy!

Apolosophy, är ett apoteksmärke (Hjärtat) som funnits med sedan ett par år tillbaka och har ett otroligt bra basutbud. Jag har skrivit massor om dom innan och samarbetat ganska regelbundet med dom som varumärke. Jag gillar att produkterna är enkla, har ett bra pris och inte kostar skjortan! Big Like!

Har ni inte testat dom så kan jag varmt rekommendera Mascaran, deras CC Cream och framförallt deras Penslar!! Guld om ni frågar mig!


Här får ni en före bild i Projektorbelysning på min vackra modell… 🙂


…och här har ni resultatet efter ett par magiska penseldrag;)!


Du hittar mer information om CC Foundation-> HÄR Pris: Från 99 Kr


Du hittar mer information om Mascaran-> HÄR Pris: 129 Kr

Du hittar mer information om Penslarna-> HÄR Pris: Från 69 Kr – 99 Kr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry