Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOP 3: FACIAL CREAMS

Ibland finns det några produkter som sticker ut lite extra från de pressprover man får testa! ”Top 3” , är mina favoritprodukter just nu inom vissa kategorier. Dessa beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Den här veckan ger jag en recension om 3 ansiktskrämer som tagit mig lite med storm! Du har länkar till samtliga krämer i rubrikerna:) Enjoy!


 

Now and then when a few products really strikes me I list my top 3 products in certain categories.  I describe the products without any ranking order and give you a background on why I like them so much! This week I will tell you more about 3 facial creams that really impressed me!   🙂 Please press the translation button to the right to get this text in your language!

Varför ska man använda en bra ansiktskräm?

Hudens åldrande beror ju inte bara på åldern utan den påskyndas också av stress och andra omständigheter! Psykiskstress visar sig i form av trötthet, rodnad, torrhet och fina linjer på huden så därför bör vi verkligen tänka på att unna oss det lilla extra och speciellt tänka på vad vi använder i ansiktet där oftast effekterna av stress sätter sig först.

Min Sanning

Ska jag vara ärlig så använder jag just nu 4 olika märken i min hudvårdsrutin. Opsi! Nej, det är kanske inte optimalt att blanda men jag använder de produkter som jag fastnat för och som jag gillar. Hittar jag tex ett bra serum från ett märke så använder jag det till min favorit rengöring som kanske är från ett annat märke. 

RESTORING NIGHT CREAM,  ACO, 219 Kr

Den här krämen är för normal/bland hy, speciellt utvecklad till kvinnor 25+ som börjar se ålderstecken. Nattcremen är intensivt återfuktande och återställer och slätar ut fina linjer när du sover. Använd varje kväll på rengjort ansikte. Milt parfymerad.

Vad tyckte jag?

Den här krämen har jag använt till och från när jag verkligen känt att jag vill använda något enkelt! Den är anpassad för en 25+ hy och jag tycker att den känns som en väldigt bra kräm att köpa om och om igen då priset känns bra. Jag känner mig så hemma och trygg med den här doften och man nästan vet vad man kan förvänta sig av innehållet. Aco känns tryggt helt enkelt.

AHA ANTI-WRINKLE CREME, BEAUTÉ PACIFIQUE, 549 Kr

Detta är en milt exfolierande och fuktgivande creme perfekt för kalla höst- och vintermånader. Huvud ingredienser:

Persea Gratissima Oil/ Avokadoolja – Rik på vitaminer, antioxidanter och ökar kollagenet i hyn!
Lactid Acid/Mjölksyra
– Detta är en Aha Syra som försiktigt exfolierar döda hudceller från ytan. Minskar även fina linjer och arbetar för en jämnare och mer strålande hy.
Glycerin
– Mjukgörande ingrediens som snabbt tränger ner i cellskiktet och lämnar en silkeslen hud.

Den innehåller även en organisk solskyddsingrediens som skyddar mot uv stråling och uppkomsten av ärrbildning.

Vad tyckte jag?

Just den här krämen vill jag ta upp då jag tror den skulle älskas av många 40+ där ute som älskar känslan av att få bort den där strama känslan i ansiktet men aldrig hittat en bra kräm. Den här kan man använda som både Dag- och Nattkräm och den återfuktar och ”återfettar” rejällt. Använd den lite som en kur under dina torraste perioder då man känner sig ordentligt insmord! En halleluja kräm inför vintern!

FLAWLESS FUTURE NIGHT CREAM, ELIZABETH ARDEN, 520 Kr

Den här produkten innehåller Flawless Futures signaturteknologi som har en blandning av ceramider, Telosense och effektivt uppljusandeingredienser. Dessa ämnen samverkar för att släta ut, ge näring åt och förnya hudensutseende. Den har även en exklusiv doft teknologi som har dokumenterad effekt av att framkalla en känsla av avslappning och välbefinnande.

Vad tyckte jag?

Underbar! Doften, konsistensen och känslan. Ja, jag gillar allt med den här nattkrämen. Den är lite dyrare men känslan av att sätta på sig den här på kvällen har blivit en liten ritual för mig nu. Till krämen har jag även testat ett serum, Superstart, men blev inte lika kär i den då jag tyckte den doftade lite för mycket parfym. Nattkrämen doftar lite lätt ”mandelmassa” haha…och man måste nästa uppleva doften själv för att förstå hur härligt det är att känna den inför sin nattsömn. Man märker att Elizabeth Ardén tänkt till ordentligt! Älskar!

Kom ihåg att detta är mina åsikter om produkterna. Detta innebär att vi kan tycka olika! Kanske älskar du en produkt som jag tycker mindre om och tvärtom!<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind