Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAY TWO: MOM ENOUGH

Dag två på inspelningen av #MomEnough är avslutad och idag var gästerna inga mindre än Eva Röse och Elaine Eksvärd!

Dagens tema var: Mobbning. Ett ämne som jag tycker är bland det viktigaste för mig! Jag kan inte säga att jag egentligen blivit mobbad men däremot har jag fått smaka rejällt på att bli utfryst utav en större grupp. Det var ensamt men samtidigt har det varit stärkande. Detta är något som format mig som person, gjort mig till den jag är och det har liksom följt mig genom hela mitt liv. Jag säger som Elaine: ”Som vuxen kan man fortfarande ha en mobbad själ inombords”

…och som Eva menade: ”..man har liksom använt det tunga som en styrka och därifrån får man kraft”  Eva har jag nog sett upp till sedan jag var 6-7 år..ja endast sen Disney Dags egentligen! Kommer ni ihåg;)? Hon verkar vara så jäkla vettig i sina värderingar och hon har verkligen en pondus som ingen annan! 

Dessa kvinnor…vilken bra dag! 🙂

/Here´s some pictures from Day 2 on the set with #MomEnough. The two guests today were Eva Röse and Elaine Eksvärd, two powerful women that had a lot to share at the show. I so look up to these ladies! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind