Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOOD PORN IN PARADISE

MÅSTE TIPSA ER OM PARADISET!

Lite personlig fakta. Under många år har jag haft problem med magen och diverse allergier och inte förrän jag blev strikt med att utesluta laktos och gluten samt minska antalet kolhydrater i min kost har jag blivit bra! Det har inte varit lätt men nu äter jag sunt, har mer energi och slipper att ständigt få uppsvullen mage. Det har tagit en lång tid för mig att komma fram till detta.
Jag har varit på många läkarbesök, träffat dietister och jag har fått så många olika diagnoser från olika läkare men det som framförallt hjälpt mig är att jag fått experimentera själv!

Till alla er som känner igen sig. Det har öppnat en fantastisk butik på söder i Stockholm som heter Paradiset! Detta är egentligen en vanlig livsmedelsbutik men vad du än väljer i hyllan så har det ett ursprung som är naturligt och hållbart.
I stort sätt är nästan allt i butiken ekologiskt! Påminner lite om Whole Foods som finns utomlands!

Utbudet för ”känsliga magar” är enormt!! Allt finns!!

För mig var det verkligen ett paradis att komma dit och är du i Stockholm på besök får du inte missa detta om du gillar hälsosamma prylar! PUSS på er!

/After many years with stomach problem and loads of allergies I have finally found a way to eat healthy. I now avoid gluten, lactose and have reduced the amount of carbs in my meals. It has been many turns with doctors, different experiments and I have got so many tips and advise from people. By experimenting on my own I found a way that works for me.

That´s why I´m so glad that Stockholm finally got a food store that´s called ”The Paradise”. It sort of reminds me of Whole food’s! So much organic food and it has loads of eco products. I love it! If you visit Sthlm and are intrested in heathy food you need to visit!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind