Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUD- OCH KOSMETIKMÄSSAN 2015

Igår var jag iväg och spanade in Hud- och Kosmetik mässan som just nu pågår ute i Kista. Mässan riktar sig  först och främst mot hudterapefter men lite roligt finns det att titta på trots allt när man är i branschen! Nedan får ni några utav de intressanta produkterna jag hittade.

/Yesterday I spent my morning at a big yearly Beauty Fair here in Stockholm that’s called the ”Skin & Cosmetic fair”. It´s basically made for skin therapist but it had a lot to offer for a curious makeupartist as well;) A lot of new brands was discovered! You´ll find my comments about some products below:) Translation button to the right;)


Daisy Beauty hade en stor härlig lounge där man kunde vila fötterna under dagen.

1. På övre bilden till vänster ser ni Idun Minerals nya foundationborste! Den verkade super då den var både nätt och tät i borsten. Håret är gjort på syntethåret Taklon.

2. Den svarta och gröna borsten är från NVey Eco och är ekologisk rakt igenom för dig som är noga med sånt. Borstarna är de första i världen som består av certifierad komposterbara borsthandtag. Skaftet är endast gjort utav majsstärkelse nämligen (!) Hade ingen aning att det kunde bli så hårt haha. Håret är i syntet!

3. Undre raden. De två fina borstarna till vänster är från EcoTools! Visst är dom otroligt vackra? Skaften är gjorda utav Bambo och även dom återvinningsbara! Så mjuka att sminka med (redan hunnit testa dom)!

4. Sist men inte minst, Marc Inbane´s kabuki borste. Galet lyxig måste jag säga. Borsten kan du använda både till makeup och till deras tanning spray som de är mest kända för.

I samband med Idun’s nya borste lanseras även en flytande foundation! Äntligen!!! Gillar deras mineralpuder men det blir alltid för torrt när jag bara använde dom. Ser fram emot att testa!!

Is Clinical skämde bort mig med en ansiktsbehandling som heter ”Fire & Ice” Sådan känsla att få lite egen lyx…vanligtvis så fixar man ju alla andra:) Super skön känsla då det var speciellt att känna kontrasten mellan en ”het” och en ”kall” känsla. Hudterapeuften nämnde att denna är super poppis i Usa innan röda matten och därför kallas den även för: The Red Carpet treatment.

Behandlingen:

(Fire) Först en kraftfull Intensive resurfacing mask som innehöll sockerrörsextrakt, citronsyra, äppelsyra, A-vitamin (retinol), vitamin B3 och starka antioxidanter.

(Ice) Efter den las en svalkande mas som hette Rejuvenatin masque, en fuktgivande mask som innehöll  hyaluronsyra, aloe vera, grönt te-, lakrits-, vindruv- och rosmarinextrakt

Denna finns att göra i olika salonger där de säljer Is Clinical och ligger på mellan 800-1300 Kr att göra.


Spanade in ett serum från Esse som tydligen är först med att innehålla probiotika, ni vet det som är bra att ha i tarmen! Lät lite läskigt att ha bakterier som ”lever” på hyn men detta ska tydligen vara det senaste.

Kikade på det engelska märket Me me me som precis är in taget till Sverige. Roliga produkter men tyckte tyvärr att de flesta produkterna i stället var rena rama kopior på andra märken. Fick tyvärr lite känslan av ”leksaks smink” MEN jag ska inte vara för hård…jag måste testa först innan jag uttalar mig men detta var mitt första intryck.

Ja, nu har jag lite nytt att testa…haha herregud hur ska tiden räcka till till alla dessa underbara märken i branschen! Mässan var super. Jätte kul att få strosa runt i lugn och ro och få testa nya märken! Hoppas vi ses där nästa år!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] kom jag i kontakt med första gången via Hud- och Kosmetik mässan förra året (Läs inlägget HÄR!). Då fick jag äran att testa lite produkter i samband med en ansiktsbehandling. Vad hände sen? […]

    PRO-HEAL SERUM: IS CLINICAL FOLLOW UP - Lina Ek 2016-03-09 14:05:57 http://makeupbylina.com/pro-heal-serum-is-clinical-follow-up/
    Svara

senaste från Mode

Makeup by Linas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind