Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOP 3: IN THE SHOWER

– Innehåller annonslänkar. Läs mer om min policy

Ibland finns det några produkter som sticker ut lite extra från de pressprover man får testa! ”Top 3” , är mina favoritprodukter inom vissa kategorier. Dessa beskrivs utan någon rankad ordning och ger dig en bakgrund till varför jag tycker om dom så mycket! Den här veckan ger jag en recension om mina 3 favoriter i duschen!


Now and then when a few products really strikes me I list my top 3 products in certain categories.  I describe the products without any ranking order and give you a background on why I like them so much! This week I will tell you more about my top 3 products in the shower  🙂 Please press the translation button to the right to get this text in your language!

     
*Pressprodukter  Från vänster: ‘Gradual Tan in shower – St Tropez’, ‘Cleansing Conditioner – Matrix Biolage’ & ‘Argan & Almond Shower Oil -Apoliva’

Gradual Tan in Shower Lotion, St Tropez  (klick!)–  200 ml, 269 kr

Så exalterad att få tipsa om denna patentsökta produkt! Jag ogillar oftast ”brun-utan-sol produkter” detta för den kraftiga doften och för att jag känner att min hud inte kan andas under natten när jag smörjer in mig på kvällen.

Denna är magisk! Detta är den första produkten någonsin som använder vatten för att gradvis öka brännan! Du använder den i duschen och medan du väntar på att den ska verka kan du köra på med schampo och balsam (eller passa på att göra en hårinpackning)!

Applicering

1. Tvätta av dig
2. Applicera
3. Vänta 3 min
4. Skölj av
5. Torka

Vad tycker jag om produkten?

Favoriten just nu! Smörjt mig ca 3 ggr i veckan sedan jag fick tag i den och solbrännan ser jämn och fräsch ut. Fått flera kommentarer om solbrännan (det var ett tag sen jag egentligen solade) så jag antar att den verkligen funkar! 🙂  Efter duschen börjar de aktiva brun-utan-sol-ingredienserna att verka och doften…. den håller sig till att dofta ”duschkräm”!

Mina bästa varmaste rekommendationer! Love it!

#showerandglow

Cleansing Conditioner, Biolage Matrix  (klick!)– 500 ml 279 Kr

Den senaste trenden inom hårrengöring är Cleansing conditioner vilket innebär balsam som tvättar håret skonsamt. Med dessa produkter behöver du inte använda schampon och du skonar därför håret mot silikoner, parabener och sulfater. Hade aldrig testat det innan.

Dessa finns i 4 varianter för att passa alla hårtyper – fint, normalt, tjockt och lockigt hår. Dessa är berikade med varsin superfrukt och har jätte härliga dofter.

Applicering:

1. Applicera i vått hår
2. Låt verka 5 min
3. Tvätta ur håret

Vad tycker jag om produkten?

Jag testade den för normalt till torrt hår som var berikad med acaibär! Den doftar underbart! Håret kändes rent och gav en jätte mjuk känsla över hela håret (typ som en hårinpackning).

Produkten är inte så jätte dryg dock då jag kände att jag behövde ta två omgångar för att få det bästa resultatet men utöver det är detta något jag använt sen jag fick den! Underbar!

Argan & Almond Shower Oil, Apoliva (klick!)-  250 ml 69 Kr

På senaste tiden har jag dragit mig mer och mer till ”oljigaprodukter” för att boosta huden. Den här produkten känns lyxig men kostar inte mycket mer än två kaffe latte;) 

Apoliva Argan & Almond är en skön duscholja som innehåller mjukgörande mandeloja och vårdande honung, som ger huden en fin lyster.

Arganoljan kommer från odlingar, och är certifierad av ECOCERT Greenlife enligt ECOCERT Standard för naturlig och organisk kosmetik. 100% av ingredienserna är från organisk odling. Oljan kommer dessutom från frukterna, så inga träd skövlas. Bra va?


Vad tycker jag om produkten?

Okej, den här produkten skulle kunna få mig att stå och smörja in mig i timmar! Huden känns super len och doften är verkligen något extra. Har du inte testat olja i stället för duschkräm så kan jag verkligem rekommendera detta för att förbereda inför vintern!

Hoppas ni får tillfälle att testa någon utav dessa 3! Kram på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Makeup by Linas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind